Bilim dergileri

deGGa

Megapat
Küçükken 22 aylık bir seride bilim ve çocuk dergisi alıp okumuştum. Şimdi ise bilim ve teknik aldım ilk defa. Fakat arkadaşlarımdan bana bilim ve teknik yerine popular science al daha iyi dedi. Bu fikir hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?

Merak edip popular Science'ı da aldım bugün. Sanki bilim ve Teknik'e göre daha dolu daha teorik bir kitap.

Popular Science gerçekten başarılı bir dergi. 2013'ten bu yana seve seve okunabileceğini düşünüyorum. İlk o zamanlar tanışmıştım kendisi ile. 2013'te o kadar çok teknolojik buluş gördüm ki bu dergi ile çok heyecanlanmama sebep olmuştu hatta. :D

Ben düzenli olarak son 3 senedir abonesiyim. Oldukça başarılı bir dergi. Biraz magazinsel ama bu da kendisini okuması keyifli yapıyor. Fiyat konusunda zaten oldukça uygun bir fiyata sahip. Ek olarak How It Works ve All About Space dergilerine de göz atabilirsin. Kendi siteleri üzerinden de sipariş verebiliyorsun kargo ücreti ödemeden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı