Bilim insanları, gorile bir gün öleceğini öğretmeyi başardı

Dianauri

Picopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Goril kendinin farkına vardı.
Goril artık bir gün öleceğini biliyor.
Araştırmacılar gorile bir gün öleceğini öğretmeyi başardı.
Goril hayatın anlamsız olduğunu anladığını gösteriyor.
Goril hayatın anlamsız olduğunu ve bir gün öleceğini anladıktan sonra kafasını duvarlara vurarak kendine zarar veriyor.
Belki de bilinç doğuştan gelen bir ayrıcalık değil de zaten bilince sahip olan canlılar tarafından öğretilen bir lanettir.

Muhtemel, açıkçası sonu belli olan bir şey de. Neden böyle bir düşünceye girmesini istemişler? Anlam veremedim

Bana göre o gorile(Artık goril denilebilir mi bilmiyorum) bir tür bilinç aşılamak istemişler.
Bunun bir lanet olduğunu bilmelerine rağmen, yaptıklarını çok mutlu bir şekilde anlatıyorlar.

Bana göre o gorile(Artık goril denilebilir mi bilmiyorum) bir tür bilinç aşılamak istemişler.
Bunun bir lanet olduğunu bilmelerine rağmen, yaptıklarını çok mutlu bir şekilde anlatıyorlar.
Bir insan olarak düşün,eğer öleceğini bilmeseydin. Belki de daha özgür bir gelecek kurabilirsin. Korkuların seni durduruyor (İnanç vs.)
Bu tür bir kafaya girip,ölümünü daha da yakınlaştırabilir. Sonuçta çok mutlu anlatsalar da,gorilin ne tür bir anlayış şekili var,emin değilim.

Onion... Dünyadaki en güvenilir, en gerçek haberleri yayınlayan haber kaynağıdır kendisi. Paylaştığın için teşekkürler.
Ben de şu haberi paylaşayım:
Birçok bıçak yarası bir maymun için zararlı olabilirmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hasta olduklarına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…