Bilimsel hesap makinesi önerisi

Kullandım, tavsiye ederim.
FX-82MS de tavsiye edilirdi ama zamanı çok geçti diyebilirim, bu yüzden almamıştım.
Casio FX-82ES'i sanırım kaybettikten sonra FX-991EX almıştım, o da çok iyi makine, ama özelliklerine iyi bakın, ihtiyacınız olmayacak fonksiyonlarla dolu olmasın. Hatta kullanmanızın yasak olacağı makineler de olabilir, mesela bizde FX-3650P gibi programlanabilir makine kullanımı yasaktı.
Tabi bunları üniversitede kullanacağınızı düşünerek yazdım.

Casio FX-82ES Plus Bilimsel Fonksiyonlu Hesap Makinesi fena durmuyor gibi. Kullanan var mı? Tavsiye ediyor musunuz? Etmiyorsanız tavsiyeniz nedir?
Onu bilmem de birisi gerçekten çok beğenmiş :D

1648068388214.png

Türev, İntegral olmayan bilimsel hesap makinesi mi olur? Bütçe belirtebilir misin?
Konu içeriğini sonradan değişmiştim ama moderatör ilk haline çevirmiş. Türev ve integral bulunan en ucuz hesap makinesi neyse onu alırım.
Kullandım, tavsiye ederim.
FX-82MS de tavsiye edilirdi ama zamanı çok geçti diyebilirim, bu yüzden almamıştım.
Casio FX-82ES'i sanırım kaybettikten sonra FX-991EX almıştım, o da çok iyi makine, ama özelliklerine iyi bakın, ihtiyacınız olmayacak fonksiyonlarla dolu olmasın. Hatta kullanmanızın yasak olacağı makineler de olabilir, mesela bizde FX-3650P gibi programlanabilir makine kullanımı yasaktı.
Tabi bunları üniversitede kullanacağınızı düşünerek yazdım.
Bu iyi duruyor. Türev ve integralin olduğu daha ucuz bir cihaz yoksa bunu alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı