Bilimsel hesap makinesi önerisi

Ben FX-82ES Plus kullanıyorum, arkadaşlarımda olduğundan 82EX modelini de kullandım arada. Pek fark yok ikisinin arasında. EX modeli sanırım daha yeni bir model biraz makyajlı falan duruyor ama özünde aynı şeyler ikisi de türev, integrali falan yok. İstediğinizi alabilirsiniz.

Tamamdır teşekkür ederim EX modelini tercih edeceğim

Önerim ucuz yollu (25 30 liralık) Casio gibi ana olmayan markalardan almanız. Çünkü 100 liralık Casio bazı özellikten mahrumken dandik markanın lüks modeli hepsine sahip olacaktır. Ek olarak integral ve türev benim 15 liraya aldığım Kadio'da bile mevcuttu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriniz için teşekkür ederim. Nasıl oluyor da 15 tl lik Kadio marka üründe integral türev oluyor da casio'nun 70 80 tl civarındaki ürünlerinde olmuyor çok garip. Dediğiniz gibi yapayım ben ozaman

Umarım 8/2(2+2) işlemini 1 bulan hesap makinelerinden değillerdir. 2. hesap makinesi ona benziyor. İşlem önceliğini bilmeyen hesap makinesinden yarar gelmez.

Son düzenleme:
Bazı okullarda hafızalı hesap makinelerine izin verilmiyor. Ona dikkat edin derim. Casio'nun 1985'de alınmış bir hesap makinesi, bir askeri lise ve iki teknik üniversite bitirtti bize.

Casio FX-82 çokça yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…