Bilinmedik marka ekran kartı alınır mı?

Bütçe
4500

Thyphon4136

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 3 2200GLI APU sistemime ekran kartı almayı düşünüyorum bu işlemcinin en fazla destekleyceği ekran kartları RX 570-580 diye biliyorum. O yüzden o ekran kartlarını araştırıyorum ama Axle, Afox, Turbox gibi ismini çok duymadığım markaların ekran kartları çıkıyor önüme. Fiyatları da uygun sizce onları alınır mı? Alırsam ne gibi sıkıntılar yaşayabilirimi detaylıca anlatabilir misiniz? İşten geldikten sonra birkaç saat oyun oynayan biriyim. Öyle en güncel oyunları yüksek grafiklerde oynamak gibi bir derdim yok.

2. elden almanizi oneririm zaten o baktiginiz kartlar sifir degil onlari almaktansa 2. elden MSI gibi Sapphire gibi bir marka alin o markalar cok kalitesiz markalar.

Kesinlikle alma. Galax, Gainward gibi markaları kastettiği düşündüm bu markaları bilinmediğinden kötü sananlar oluyor. Yazdığınız markalar hakkında ufak araştırmalar yapsanız arkanıza bakmadan kaçarsınız.

Asla alma. 2. ele yönel.

Turbox dediğin şey C4 patlayıcı

OEM aslinda Turbox'un urunleri fiyati uygun olsa alinabilir ama gidip de MSI gibi markalarla ayni fiyata olan ürün alinmaz mesela OEM olarak satiyorsun karti zaten kart senin degil chip senin degil bari piyasasi 2K olan karti 500e koy zaten urettigin para 100-200TL'yi gecmiyordur.

Turbox'un tüm ürünlerinden uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…