KarasuTR Megapat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2016 #1 Ben orjinal Windows 10 kullanıyorum. Bilinmeyen aygıt sıkıntısı var. Ne yaptıysam düzeltemedem donanım kimliği bu: VEN_1934&DEV_1205 Google'de baktım drıver bulamadım. Yetkili birisi yada yardımcı olacak biri var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2016
Ben orjinal Windows 10 kullanıyorum. Bilinmeyen aygıt sıkıntısı var. Ne yaptıysam düzeltemedem donanım kimliği bu: VEN_1934&DEV_1205 Google'de baktım drıver bulamadım. Yetkili birisi yada yardımcı olacak biri var mı ?
Seçkin Durmuş Megapat Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 198 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2016 #2 Dostum anakartın sitesine girip oradaki mevcut driver'ları indirmeyi deneyebilirsin. Ben öyle halletmiştim sorunu.
Dostum anakartın sitesine girip oradaki mevcut driver'ları indirmeyi deneyebilirsin. Ben öyle halletmiştim sorunu.
BizonTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2016 #3 Seçkin Durmuş'a katılıyorum. anakartın sitesine girip indir oradaki driverleri. Eğer laptop kullanıyorsan laptobun sitesine de girebilirsin. Siteye laptobun seri numarasını falan yazınca laptoba ait tüm driverler çıkıyor.
Seçkin Durmuş'a katılıyorum. anakartın sitesine girip indir oradaki driverleri. Eğer laptop kullanıyorsan laptobun sitesine de girebilirsin. Siteye laptobun seri numarasını falan yazınca laptoba ait tüm driverler çıkıyor.