Bilinmeyen Aygıt Sürücü Nasıl Tespit Edilir?

İndir Report htm
buyur abicim

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    150,6 KB · Görüntüleme: 301
  • Ekran Alıntısı.PNG
    150,6 KB · Görüntüleme: 402
Ekran görüntüsünde bellek bölümü sıralı, yanındaki disk bölümünü sıralayıp tekrar paylaş. Eset'i kaldırıp disk kullanımına tekrar bak. Ben raporu incelerim.

EK: Raporu inceledim. Bilgisayarın çalışması kararlı görünmüyor ve pek çok hata mevcut. Tavsiyem, kişisel dosyalarını yedekleyip, sıfırlama (Her şeyi kaldır) yapman veya temiz kurulum yapmandır (forumu araştırabilirsin). Sıfırlama veya kurulumdan sonra Eset kurma ve ilk iş olarak tüm Windows güncelleştirmelerini yap. Sürücü bulma yazılımı kullanma, tanınmayan aygıtlar olursa AIDA64 raporu paylaş, yardımcı olurum.

Son düzenleme:

şuan tüm değerler stabil %50 nin üstünde yok ama bi kaç forum sitesi daha gezdim sanırım sıkıntı windows 10da abim

Gerçekten Windows 10'da sıkıntı olabilir mi? Buna inanıyor musun? Forumda çözülen sorunlara bir bak hiç biri Windows kaynaklı değil. Sen, temiz kurulumdan sonra Windows güncelleştirmelerini yap (eksik kalmasın), Eset kullanma, sadece nVidia güncelleştirmesini sitesinden indirip yap ve sistemi bozacak tweak vb. yazılımlar kullanma sonrasında keyifle Win10 kullanırsın sorun yaşayacağını da zannetmem. Olay günlüğü hatalarla dolu, pek çok yazılım hata vermiş o yüzden en sağlıklı yöntem olarak temiz kurulum tavsiye ediyorum.

Temiz bir format üstünede temiz kurulum bu olayın ilacı mı olur diyorsun abi ?

Benim gördüğüm, sistem kararlı çalışmıyor büyük ihtimalle Office için crack kullanıyorsun, eski sürüm sorun çıkartma ihtimali çok yüksek Eset kurulu, intel sürücüleri hatalar vermiş, teamviewer hata vermiş, chrome hata vermiş. Bu liste uzayabilir. Temiz kurulum tavsiye etmem o yüzden. Temiz kurulum sonrası yapman gerekenleri de belirttim çok kolay, sonrasında sıkıntı yaşamazsın. Fakat bir süre daha bakayım dersen Eset'i mutlaka kaldır.

Şuan bunu yapamam universite okuyorum ancak memlekete gidince yapabilirim ama genede her gün kontrol edecegim forumu bi gelişme olurmu diye senden. İlgin ve alakan icin cok tesekkur ederim sırf sana ulaşabilmek icin üye oldum çok sagolasın iyi akşamlar abicim..

Rica ederim, sen yine de Eset'i kaldır sistem biraz rahatlayacaktır. Ücretsiz güvenlik çözümleri var, forumu araştırabilir kullanıcıların yorumlarını görebilirsin.

Ücretsiz virüs programı tavsiyesi

Abicim rahatsız ediyorum tekrar nod32yi kaldırdım office kaldırdım daha kaldırmam gereken veya kaldırsam daha iyi olacak dediğin bi program varmı ?

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    133,8 KB · Görüntüleme: 240
Ekran görüntüsü yeniyse, Eset hala duruyor. Aşağıdaki bağlantıdan kaldırma (remover) aracını indir, altındaki bağlantıda nasıl yapılacağı anlatılıyor gayet basit. Sonra bilgisayarı yeniden başlat ve sorunu kontrol et. Sorunlar devam ediyorsa AIDA64 raporu paylaş, fakat yarın bakabilirim ve ayrıca sorun devam ediyorsa bu şekilde sonuç alman çok zor boşuna temiz kurulum demiyorum.

EK: Sayfayı bulamıyorum ve şu an hiç vaktim yok. Denetim masası program kaldırda nod32'yi kontrol et veya tekrar kurup ondan sonra program kaldırdan kaldırabilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…