Bilinmeyen aygıtlar toplu olarak nasıl yüklenir?

Şu aracı anlatıldığı şekilde bir kurun bakalım. Normalde sitesindeki sürücüyü önerecektim fakat orada da INF Utility verilmiş, işimizi görmeli.

Hocam ürün anahtarı istiyor bende ürün anahtarı yok.

Ürün anahtarı mı? Yazılım açıklamasındaki kurulum adımlarını uyguluyorsunuz değil mi?

Ürün anahtarı mı? Yazılım açıklamasındaki kurulum adımlarını uyguluyorsunuz değil mi?

Evet ama hallettim şu an yeniden başlatıyorum.
@Bora Dere hocam şu an bilinmeyen aygıtların çoğu gitmiş ama sistemi yeniden başlatınca Wi-Fi gidiyor. Driverı yükledim bu sefer yine gelmedi. Ne yapmam lazım?

Wi-Fi nasıl gidiyor? Sürücüsü mü gidiyor, bağlantısı mı kopuyor? Masaüstünde bir sürücü görüyorum, onu nereden indirmiştiniz?

Wi-Fi nasıl gidiyor? Sürücüsü mü gidiyor, bağlantısı mı kopuyor? Masaüstünde bir sürücü görüyorum, onu nereden indirmiştiniz?

Hocam onu internetten aratarak bir yerden indirmiştim ve Wi-Fi gelmişti. Ama şimdi resimdeki gibi oluyor. Bu sefer hiç gelmedi. Şimdi Intel'in Wireless driverını kurmaya çalışacağım.

Bir fikri olan yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…