Bilinmeyen bir linke tıklamak nelere yol açabilir?

Hocam içim rahat değil telefondan girdim ben linke ve PC'dende girdim ikisindende tıkladım.
Tıkladıgım hesap zaten fake hesaptı ama Steam falan gider diye korku var içimde.

Keşke hiç tıklamasaydın.

Keşke hiç tıklamasaydın.

Yapabileceğim bir şey var mı telefona Avast yükledim bir de çerezleri temizledim hocam +18 linkti arkadaşım atmış bune yazdım girdim verifye tıkladım sonra buradayım.

Yapabileceğim bir şey var mı telefona Avast yükledim bir de çerezleri temizledim hocam +18 linkti arkadaşım atmış bune yazdım girdim verifye tıkladım sonra buradayım.

Ağır bir yazılım var ise format çözer bu işi.

Linki bilmiyorum bakmadım incelemedim sorun çıkartır mı çıkartmazmı bilmiyorum.

Linki bilmiyorum bakmadım incelemedim sorun çıkartır mı çıkartmazmı bilmiyorum.

Sanaldan bakabilir misiniz size linki atayım browserling üzerinden bakabilir misiniz lütfen hocam

Sanaldan bakabilir misiniz size linki atayım browserling üzerinden bakabilir misiniz lütfen hocam.

Tatilden yeni geldim gerçekten rahat edemiyorum geçen hafta format attım daha.

Sanaldan bakabilir misiniz size linki atayım browserling üzerinden bakabilir misiniz lütfen hocam.

Tatilden yeni geldim gerçekten rahat edemiyorum geçen hafta format attım daha.

Bakarım bakmasına da bilgisayarım bakıma gitti şu an kullandığım PC yavaş indirmem saatlerimi alır sen o linki kopyala VirusTotal bu siteye gir erkan görüntüsü at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…