Bilinmeyen bir linke tıklarsak sisteme virüs bulaşır mı?

denizbaranseker0

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Tarayıcıda yanlışlıkla sahte bir linke tıkladım. Hemen o anda Defender ile hızlı tarama yaptım, temiz çıktı. Şimdi geniş tarama yapıyor. Tarayıcıdaki tüm çerezleri temizledim. Sizce bir sorun olur mu? Daha fazla yapmam gereken bir şey var mı?

Tarayıcıda yanlışlıkla sahte bir linke tıkladım. Hemen o anda Defender ile hızlı tarama yaptım, temiz çıktı. Şimdi geniş tarama yapıyor. Tarayıcıdaki tüm çerezleri temizledim. Sizce bir sorun olur mu? Daha fazla yapmam gereken bir şey var mı?

Bazı linkler direk indiriyor art arda tıkaldıysanız bir şeyler indirmiş olabilirsiniz Kaspersky ile tarayın.

Bir şey indirmediyseniz virüs bulaşmaz fakat IP adresiniz çalınmış olabilir.

Tıkladığım linkin sahte olduğunu gördüğüm anda daha site açılmamıştı bile. Hemen her şeyi kapatıp, çerezleri temizleyip, virüs taraması yaptım. Az sonra Kaspersky ile tarayacağım.

Tıkladığım linkin sahte olduğunu gördüğüm anda daha site açılmamıştı bile. Hemen her şeyi kapatıp, çerezleri temizleyip, virüs taraması yaptım. Az sonra Kaspersky ile tarayacağım.

Çok da gerek yok aslında tam taramaya. Dediğinize göre hemen kapattıysanız bir sıkıntı olmayacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı