Bilinmeyen dosyalar

reyxerme

Decapat
Daha fazla  
Herhangı bır program indirmedım. Bilgisayarda böyle belgeler olduğunu fark ettım birisinde battlefıed 1 yazıyor. Oyun ile alakalı şeyşler belge olarak geliyor mu?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,8 KB · Görüntüleme: 70
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    319,6 KB · Görüntüleme: 73
  • image.png
    image.png
    43,5 KB · Görüntüleme: 59
  • image (1).png
    image (1).png
    7,4 KB · Görüntüleme: 62
Battlefield'de kaç saatiniz vardı hocam? 😃

Eğer bir oyunu silerseniz, oyun gider doğru ama arkasında örneğin AppData bölümünde bu dosyaların bir kısmını bırakır. Siz bunları elle silerseniz de giderler. Fakat oyun cloud sistemi üzerine kurulu değil ise, silip tekrar yüklerseniz oyunu o zaman kaldığınız yerden devam edersiniz save dosyası da içinde ise.

Battlefield'de kaç saatiniz vardı hocam? 😃

Eğer bir oyunu silerseniz, oyun gider doğru ama arkasında örneğin AppData bölümünde bu dosyaların bir kısmını bırakır. Siz bunları elle silerseniz de giderler. Fakat oyun cloud sistemi üzerine kurulu değil ise, silip tekrar yüklerseniz oyunu o zaman kaldığınız yerden devam edersiniz save dosyası da içinde ise.
30 saat Formatdan sonra tekrar indirmiştim ana hıkaye tamamlanmamış olarak gozukuyordu eskıden tamamlamıştım ama.

EventLog'u bilmiyorum ancak diğer dosyalar BF1 ile alakalı.
şimdı dosyalara bakarken black desert dosyasına gırıce buldum eventlogu orada oyunu ındırırsek bu tarz şeylerı kayıt mı oluyor normaldede?

30 saat formatdan sonra tekrar indirmiştim ana hıkaye tamamlanmamış olarak gozukuyordu eskıden tamamlamıştım ama.

Şimdı dosyalara bakarken Black Desert dosyasına gırıce buldum eventlogu orada oyunu ındırırsek bu tarz şeylerı kayıt mı oluyor normaldede?

Örnek bir dosyasına baktım şöyle kodlar oluyor. Çok oyun oynamadığım için bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23,2 KB · Görüntüleme: 51
30 saat Formatdan sonra tekrar indirmiştim ana hıkaye tamamlanmamış olarak gozukuyordu eskıden tamamlamıştım ama.

şimdı dosyalara bakarken black desert dosyasına gırıce buldum eventlogu orada oyunu ındırırsek bu tarz şeylerı kayıt mı oluyor normaldede?
Oyun kendi bilgilerini saklamak için sizin diskinizi kullanır ve orada saklı tutar. Bu yüzden silmezseniz de yerinde dururlar bu kadar basit. İster silin ister silmeyin. Silerseniz biraz daha alan açar.

Evet, bazı oyunlar nedense bazı verilerini saklamak için belgeler klasörünü kullanıyor, sakın silmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı