maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.767 Makaleler 19 Çözümler 28 14 Temmuz 2021 #1 Merhaba, neredeyse piyasada kayıp olmuş ve kimsenin indirmediği taslak Linux dağıtımları var. Bunlardan en nadirini bilen var mı?
Merhaba, neredeyse piyasada kayıp olmuş ve kimsenin indirmediği taslak Linux dağıtımları var. Bunlardan en nadirini bilen var mı?
F4ST3R Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 589 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #2 Red ribbon olabilir.
Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 14 Temmuz 2021 #3 maraushi dedi: Merhaba, neredeyse piyasada kayıp olmuş ve kimsenin indirmediği taslak Linux dağıtımları var. Bunlardan en nadirini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Raspbian. Raspberry Pi dışında kullanan yok.
maraushi dedi: Merhaba, neredeyse piyasada kayıp olmuş ve kimsenin indirmediği taslak Linux dağıtımları var. Bunlardan en nadirini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Raspbian. Raspberry Pi dışında kullanan yok.
bktech2021 Decapat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Bodrum, Gümbet Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #4 MichalOS. Efbiay0 dedi: Raspbian. Raspberry Pi dışında kullanan yok. Genişletmek için tıkla... Normal.
MichalOS. Efbiay0 dedi: Raspbian. Raspberry Pi dışında kullanan yok. Genişletmek için tıkla... Normal.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 14 Temmuz 2021 #5 EndlessOS. bktech2021 dedi: MichalOS. Normal. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz?
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2021 #6 Kaynak:List of Free GNU/Linux Distributions - GNU Project - Free Software Foundation
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 14 Temmuz 2021 #7 Clear Linux. Emmabuntüs. Trisquel. SteamOS. (Biliniyor ama hic kullanan gormedim.) Yellow Dog Linux. EuroLinux. Slackex Linux. Son düzenleme: 14 Temmuz 2021
Clear Linux. Emmabuntüs. Trisquel. SteamOS. (Biliniyor ama hic kullanan gormedim.) Yellow Dog Linux. EuroLinux. Slackex Linux.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 14 Temmuz 2021 #8 runit dedi: Clear Linux. Emmabuntüs. Trisquel. SteamOS. (Biliniyor ama hic kullanan gormedim.) Yellow Dog Linux. EuroLinux. Slackex Linux. Genişletmek için tıkla... Clear Linux diğerlerine göre çok daha fazla biliniyor bence.
runit dedi: Clear Linux. Emmabuntüs. Trisquel. SteamOS. (Biliniyor ama hic kullanan gormedim.) Yellow Dog Linux. EuroLinux. Slackex Linux. Genişletmek için tıkla... Clear Linux diğerlerine göre çok daha fazla biliniyor bence.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 14 Temmuz 2021 #9 Arsenik dedi: Clear Linux diğerlerine göre çok daha fazla biliniyor bence. Genişletmek için tıkla... DistroWatch'da 98. sirada olunca yazayim dedim.
Arsenik dedi: Clear Linux diğerlerine göre çok daha fazla biliniyor bence. Genişletmek için tıkla... DistroWatch'da 98. sirada olunca yazayim dedim.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #10 runit dedi: Clear Linux. Emmabuntüs. Trisquel. SteamOS. (Biliniyor ama hic kullanan gormedim.) Yellow Dog Linux. EuroLinux. Slackex Linux. Genişletmek için tıkla... Clear Linux, Steam OS, trisquel gibi bilinen dağıtımlar yerine daha az bilinen baya dağıtım var aslında.
runit dedi: Clear Linux. Emmabuntüs. Trisquel. SteamOS. (Biliniyor ama hic kullanan gormedim.) Yellow Dog Linux. EuroLinux. Slackex Linux. Genişletmek için tıkla... Clear Linux, Steam OS, trisquel gibi bilinen dağıtımlar yerine daha az bilinen baya dağıtım var aslında.