Bilisayar Açılırken Reboot Hatası

Gheky

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, yeni gelen sistemimi topladım fakat bilgisayara açılınca "Reboot and sepect proper boot device" hatası veriyor. Bios ekranını açtığım zaman ramleri ve hddnin doğru takılmış olduğunu gördüm. Sorun nedir? Teşekkürler.

Harddiski birincil aygıt olarak seç. Format atmak için değiştirdin büyük ihtimal. Düzeltmeyi unutmuşsun. :)
Windows kurmadım daha... Bu hatayı verdikten sonra bios güncelledim fakat yine düzelmedi :kararsız:

Aynı zamanda klavye kapanıp açılıyor. Acaba PSU da mı bir sıkıntı var diyeceğim ama bilgisayar gayet düzgün çalışıyor.

İşin ilginç tarafı klavye çalışmıyorken aynı usb slotuna usb bellek takınca çalışıyor.

İşletim sistemi kurulu olmayan bilgisayarı açınca neyin gelmesini bekliyorsunuz ? :D Hatanın Türkçesi "yeniden başlatın ve uygun ön yükleme aygıtı seçin". Harddiskde işletim sistemi olmadığı için bu hatayı veriyor. İşletim sistemini kurduktan sonra aynı hatayı alırsanız dediğimi uygulayın.

Asıl sorun o değil. Çalışan klavyenin bilgisayarı kapayıp açtığım zaman çalışmaması. Bilgisayarı 5-6 kere kapatıp açınca çalışıyor anca.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı