Bilisayar nasıl temizlenir?

yavuz55tr

Centipat
Yaklaşık 4 yıldır bilgisayar kullanıyordum ancak format vb. termal macun işlemlerini yapmıyordum. Arada bir "Windows bir hata ile karşılaştı. " Demekteydi fakat önemsemiyordum. Tabii önemsememin cezasını oyun oynarken aldım. Oyun donmuştu ve cızır cızır ses geliyordu. Hata ekranı da yoktu sonra güç düğmesinden kapanmayınca arkadan şarteli kapattım. Şimdi ise bilgisayarımı temizlemek istiyorum. Bilgisayarcılara güvenmiyorum.
Bilgisayar özelliklerim:
16 GB RAM DDR4 - AMD Radeon R7200 series

Bana lazım olacak ekipmanları söyleyebilir misiniz?
Sıfırdan başlamak istiyorum. Eğer bilgisayarcılık bir durum varsa söylerseniz iyi olur. Aslında çalınmasından korktuğumdan istemiyorum ama bilen arkadaşlar beni kırmadan söylerse iyi olur. Teşekkürler, saygilarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hava makinesi yeterli olur. Ayrica termal macunu degistirecekseniz bir tane de termal macunu alin. YouTube'da nasil hava makinesi ile temizleyeceginiz yaziyor. Sakin islak bezle filan temizlemeye calismayin.

Hava makinesi yeterli olur. Ayrica termal macunu degistirecekseniz bir tane de termal macunu alin. YouTube'da nasil hava makinesi ile temizleyeceginiz yaziyor. Sakin islak bezle filan temizlemeye calismayin.
Süpürgeden farkı nedir? Yani süpürgenin ucuyla da temizlenebilir. Bu konularda yeniyim de yanlış anlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…