Bilişim bölümünden motor bölümüne geçilir mi?

389072

Megapat
Makaleler
24
Yer
İstanbul
9. sınıfım. Bilişim okumak istedim lakin okuldaki imkanlar iyi olmadığı için bende motor bölümüne geçmek istiyorum. Babam bilişim okumamı istiyor. Motor bölümü atolyeleri daha iyi ve daha imkanlı. Geçeceğim bölümde sınıflar dağıtılmadan önceki arkadaşlarım var. Sizce geçmeli miyim?

9. sınıfım. Bilişim okumak istedim lakin okuldaki imkanlar iyi olmadığı için bende motor bölümüne geçmek istiyorum. Babam bilişim okumamı istiyor. Motor bölümü atolyeleri daha iyi ve daha imkanlı. Geçeceğim bölümde sınıflar dağıtılmadan önceki arkadaşlarım var. Sizce geçmeli miyim?

Motor veya elektrik-elektronik geçme şansın varsa bunları değerlendir, üniversite mezunu olmasanda iş bulma imkanı sağlayacaktır sana.

Başka okula geçebilirsin bilişim güzeldir ama istediğin bölüm varsa gidebilirsin bu senin hayatın
Bende bilişimciyim :D

Motor veya elektrik-elektronik geçme şansın varsa bunları değerlendir, üniversite mezunu olmasan da iş bulma imkanı sağlayacaktır sana.
Elektrik-eloktronik bölümünü sınıflar dağıtılmadan önce okudum. Hocasını ve bölümü sevmedim.
Başka okula geçebilirsin bilişim güzeldir ama istediğin bölüm varsa gidebilirsin bu senin hayatın
Bende bilişimciyim :D
Başka okula geçmek istemiyorum acıkası. Yeni ortam, yeni arkadaşlar falan alışamam ben.
Bende bilişime aşırı hevesim var ama iş bulma imkanı aşırı kısıtlı olduğu için elektrik okuyorum son sınıfım.
Bende aslında o yüzden geçmek istiyorum. Hem okuldaki imkanlar az hem de üniversite zorunlu.

Elektrik oku bak dalgana motor aşırı pis ve zor meslekdir.

İlk yazılı sınavlarını olmuşsun sanırım. Bu yüzden yapabileceğin en iyi şey sanırım 2. dönemi beklemek veya müdür yardımcın ile konuş. Hiçbir şey söylemeden bölüm değiştirirsen ilk yazılı sınavların (Bölüm Sınavları) 0 olarak girilir.

İlk yazılı sınavlarını olmuşsun sanırım. Bu yüzden yapabileceğin en iyi şey sanırım 2. dönemi beklemek veya müdür yardımcın ile konuş. Hiçbir şey söylemeden bölüm değiştirirsen ilk yazılı sınavların 0 olarak girilir.
2. dönemi bekleyebilirim. Müdür yardımcısı anlayışlı birine benziyordu. Belki yardımcı olur.

2. dönemi bekleyebilirim. Müdür yardımcısı anlayışlı birine benziyordu. Belki yardımcı olur.
Bildiğim kadarı ile 10. sınıfın sonuna kadar zamanın var. Acele etmene gerek yok ama değiştirme isteğini bir daha gözden geçir derim. Ayrıca Meslek lisesinde okuduğun için M.T.O.K programından yararlanabilirsin.

Elektrik-eloktronik bölümünü sınıflar dağıtılmadan önce okudum. Hocasını ve bölümü sevmedim.

Başka okula geçmek istemiyorum acıkası. Yeni ortam, yeni arkadaşlar falan alışamam ben.

Bende aslında o yüzden geçmek istiyorum. Hem okuldaki imkanlar az hem de üniversite zorunlu.

Hocam elektrik hocaları saf oluyor bizde de kavga şey çıkıyor umurlarında değil.

Bildiğim kadarı ile 10. sınıfın sonuna kadar zamanın var. Acele etmene gerek yok ama değiştirme isteğini bir daha gözden geçir derim. Ayrıca meslek lisesinde okuduğun için m. T. O. K programından yararlanabilirsin.

Haha bende 10 sınıfda başka okula geçecektim huzursuzluktan dolayı bugün yarın geçerim diye diye şu an 12 sınıf oldum 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı