Bilişim dalının önü açık mı?

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hayatımın yarısından fazlası bilgisayar ile geçti, dayım sayesinde. Bu sayede bu yaşıma kadar bilgisayarı donanımsal olarak sök-tak, tamir etme gibi şeyleri öğrendim. Şu anda bana verilen bir bilgisayarı 30 dk içerisinde söküp takabilirim komple. Daha önceki yaşlarımda yaklaşık 3 sene önce Arduino denemek istemiştim ama pahalı olduğu için olmamıştı. Okulda 3D yazıcı var, ilgim olan bir alan. Zibilyon tane sıfır Arduino seti var. Epson'un Türkiye'de hiçbir okulda bulunmayan yaklaşık 3.5 metre uzunluğunda baskı makinesi var. Erasmus var ve size şöyle açıklamak istiyorum, Erasmus şartları kesinlikle karşılayabileceğim şartlar. İyi İngilizce, derslere ilgi ve başarı, gezme ilgisi falan filan. Tabii hoca bunları anlatırken ben pürdikkat dinliyordum ama 50 OBP ile alan bir liseye 79 OBP ile gittiğim için karşımdaki varlıklar benimle dalga geçmeye çalıştı, aldırış etmedim. Hocaların dikkatini çekmiş olmalıyımki beni bölümlerine çekmeye çalıştılar. Size özet geçmeye çalıştım. Bunların sonucunda, bilişim dalında tutunabilir miyim?

Meslek lisesi bilişim dalında tutunursun sınıf arkadaşlarını takma derslerine çalış. Sınavlara gir yüksek puan al diploma puanına göre üniversitede belli başlı 2 yıllık bölümlerden ek puan gelir. Onuda okursun.

Ya sınıfta kalırsam ne olur diye düşünüyorum. Sanırım ben utancımdan okuyamam 9.sınıfı bir daha, açık liseye geçerim. Kafamı kurcukluyor çok fena.

Ya sınıfta kalırsam ne olur diye düşünüyorum. Sanırım ben utancımdan okuyamam 9.sınıfı bir daha, açık liseye geçerim. Kafamı kurcukluyor çok fena.

1 kere sınıfta kalsanız bir şey olmaz. Hocalarla aran iyiyse seni sevdilerse bırakmazlar zaten.

Sınavlardan kalmasan sorun değil zaten.

1 kere sınıfta kalsanız bir şey olmaz. Hocalarla aran iyiyse seni sevdilerse bırakmazlar zaten.

Sınavlardan kalmasan sorun değil zaten.
Okulun her sene 9'larından yaklaşık %70'i sınıfta kalıyor ancak onlar birazcık değişik modeller. Benim ortalamam hep yüksekti.

Okulun her sene 9'larından yaklaşık %70'i sınıfta kalıyor ancak onlar birazcık değişik modeller. Benim ortalamam hep yüksekti.

O modelleri iyi bilirim siz geçersiniz onlarla fazla yüz güz olmayın maraba merhaba o kadar. Sınıfta kalmayın hemen okulu bitirin.

O modelleri iyi bilirim siz geçersiniz onlarla fazla yüz güz olmayın maraba merhaba o kadar. Sınıfta kalmayın hemen okulu bitirin.
Geçeceğimden şüphem yok. Ortaokulda derslere hiç çalışmadan yapabildiysem şimdide kendime her dersten 100 alma hedefi gibi bir hedef koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…