Hayatımın yarısından fazlası bilgisayar ile geçti, dayım sayesinde. Bu sayede bu yaşıma kadar bilgisayarı donanımsal olarak sök-tak, tamir etme gibi şeyleri öğrendim. Şu anda bana verilen bir bilgisayarı 30 dk içerisinde söküp takabilirim komple. Daha önceki yaşlarımda yaklaşık 3 sene önce Arduino denemek istemiştim ama pahalı olduğu için olmamıştı. Okulda 3D yazıcı var, ilgim olan bir alan. Zibilyon tane sıfır Arduino seti var. Epson'un Türkiye'de hiçbir okulda bulunmayan yaklaşık 3.5 metre uzunluğunda baskı makinesi var. Erasmus var ve size şöyle açıklamak istiyorum, Erasmus şartları kesinlikle karşılayabileceğim şartlar. İyi İngilizce, derslere ilgi ve başarı, gezme ilgisi falan filan. Tabii hoca bunları anlatırken ben pürdikkat dinliyordum ama 50 OBP ile alan bir liseye 79 OBP ile gittiğim için karşımdaki varlıklar benimle dalga geçmeye çalıştı, aldırış etmedim. Hocaların dikkatini çekmiş olmalıyımki beni bölümlerine çekmeye çalıştılar. Size özet geçmeye çalıştım. Bunların sonucunda, bilişim dalında tutunabilir miyim?