Hepsi koyduysa hepsidir. Biraz çekiştirerek hepsi yapılabilir. Ama mesela B şıkkı her zaman geçerli değil. Aynı şey C için de geçerli. D için de geçerli. A için de istisna vardır muhtemelen.
Birinde mantık var, diğerinde yok. Ben True deyip bir değişkene değer verebilirim. Kullanılan dile göre 1 ile özdeş değer alsa da hatta muhtemelen kabul etmeyen dillerde de arkada o olsa da True True'dur.
Birinde mantık var, diğerinde yok. Ben True deyip bir değişkene değer verebilirim. Kullanılan dile göre 1 ile özdeş değer alsa da hatta muhtemelen kabul etmeyen dillerde de arkada o olsa da True True'dur.
Anladım hocam. Peki C için neden aynı dediniz? Hani fonksiyon mantığı olarak düşündüm ben. Bir verinin çıktısı olmalı düşüncesine gittim. Yanlış mı düşünüyorum? Eşleşme, çıktı aynı kabul ediyorum.
Anladım hocam. Peki C için neden aynı dediniz? Hani fonksiyon mantığı olarak düşündüm ben. Bir verinin çıktısı olmalı düşüncesine gittim. Yanlış mı düşünüyorum? Eşleşme, çıktı aynı kabul ediyorum.
Bence orada bilgisayar değil de program olarak düşünülerek yazılmış. Benim bildiğim Python gibi yorumlanan diller çalışırken yapıyor bu işi. 10. satırda hata varsa ilk 9 satır çalıştıktan sonra bunu anlıyor program. O zamana kadar belli değil.