Bilişim Dersi Projesi

Canon

Kilopat
Daha fazla  
Lise 2'ye gidiyorum ve bölümüm bilişim. Bilişimden proje aldım "i serisi işlemciler" bu konuyla ilgili proje yapacağım bana yardım eder misiniz? Yazabileceğim bir konu paylaşmanız yeterlidir.

i serisi işlemcilerin genel ve teknik özelliklerine fiyatlarına ve diğer işlemcilere göre fiyat/performans karşılaştırması gibi şeyler yapabilirsin. Veya biraz dil biliyorsan bir program ile adını girdiğin iki işlemcinin her türlü özelliğini karşılaştırma gibi bir program yapmayı deneyebilirsin.

O kadar geniş çaplı bir şey istemiyorum sadece kağıdı doldurabileceğim bir yazı lazım.

Lise 2'ye gidiyorum ve bölümüm bilişim. Bilişimden proje aldım "i serisi işlemciler" bu konuyla ilgili proje yapacağım bana yardım eder misiniz? Yazabileceğim bir konu paylaşmanız yeterlidir.
Dostum buradan bütün Intel işlemcileri ve i serisi işlemcileri kıyaslayıp tüm ayrıntılarına bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…