Bilişim dersinde hoca video açıyor

Sen hele şu lafını üniversitedeki bir hocaya söyle bak seni bir daha geçirebiliyormu dersten ?
Adam slaytı açıyor başkada bişe yapmıyor, o olmasa hiç bişe anlatamaz.
Üniversite ile lise aynı değil. Hatta en ufak bir benzerlikleri bile yok. Çok yanlış kıyaslamalar ile yanlış saptamalar yapıyorsunuz.

Siz benim demek istediğimi anlamıyorsunuz herhalde. Ben hocayı savunmuyorum, kesinlikle yapmaması gereken bir şey ama sen konuyu anlamadığını hocaya belirtmeden, sesini çıkarmadan durursan adam bunu yapmaya devam eder. Suçlu burada hoca değil sınıftaki öğrenciler olur.

Liseden bahsediyoruz üniversite hocalarını herkes bilir zaten çoğu egolu ve ders anlatmayan kişilerden oluşuyor. Ona maalesef yapabilecek bir şey yok ama lisede var.

Hocam ne dediğimi anlayabildiğinizden emin olamıyorum. Şöyle örneklendireyim, bir garson iş yerinde işini bırakıp keyfine bakarsa ne olur? Gidip ona 'senin işin insanlarla ilgilenmek' mi dersiniz? Garson, ne yapacağını bilerek garson olur. Ona en fazla 'şu tabakları şöyle taşırsan daha rahat edersin, şunu yaparsan daha hızlanırsın' gibisinden tavsiyeler verebilirsiniz. Bir öğretmene de çıkıp 'sizin işiniz ders anlatmak' diyemeyeceğimize göre böyle ılımlı yaklaşmanın bir anlamı yok.

CİMER'e yaz direkt bir şey olmaz. Eğer uygun görülürse öğretmeniniz değişir veya bir şey yaparlar diye düşünüyorum. Adın çıksa bile korkma kimse sana kendini şikayet ettin diye düşük not giremez öyle bir şey yaparsa yine CİMER'e yazarsın öğretmenlik görevi son bulur. Biz edebiyat öğretmenine yapmıştık görevi sonlandırılmadı ama başka bir okula yolladılar.

Kanka öğretmen bilse tamam söyleyeceğiz de o da bizimle öğreniyor kursu açıyor beraber izliyoruz bir şey sorunca birazdan öğrenicez diyor.

Evde falan da izlemiyor ki beraber izliyoruz.

Aga salı günü sınav olduk hoca internet den ilk çıkan örnek web siteyi gidip koymuş şimdi fark ettim peki buna bir şey yapılabilir mi sonuç olarak sınav sorusu internet de dolaşıyormuş bu sayede yüksek alacak en az 3-5 öğrenci çıkar.
@TürkPcPro @szep
Web site şu:

Önceden de dediğim gibi bizim sınıf 2'ye ayrılmıştı diğer grup bizden öndeydi ve bir şekilde sınavdan önceki teneffüs de hocanın flash belleğindeki kodları kopyalamışlar ve öğrenci yakalanınca da hoca sınavı yeniden yapacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…