Bilişim güvenliği teknolojisi mi yoksa bilgisayar programcılığı mı?

Lokslaft

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Özel üniversitede 2 yıllık bölümlerde bu 2 bölüm arasında kararsız kaldım. Bilişim güvenliği teknolojisi tam olarak nedir, siber güvenlikle eş değer bir bölüm mü okunur mu? Yoksa dümdüz bilgisayar programcılığı mı okunmalı? Bu bölümleri okuyan veya tavsiyeleri olan herkesin cevaplarını bekliyorum.

İmkanım olsaydı kesinlikle siber güvenlik okurdum. Bilgisayar programcılığı daha çok yüzeysel bir bölüm diye biliyorum. Ama neticede her iki bölümde de kendinizi geliştirmenize bağlı diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkanım olsaydı kesinlikle siber güvenlik okurdum. Bilgisayar programcılığı daha çok yüzeysel bir bölüm diye biliyorum. Ama neticede her iki bölümde de kendinizi geliştirmenize bağlı diyebilirim.

Yani tavsiyeniz bilişim güvenliği teknolojisi bölümünden yana mı hocam?

Yani tavsiyeniz bilişim güvenliği teknolojisi bölümünden yana mı hocam?

Sizi tanımıyorum, nasıl bir yol izlemek istersiniz bilmiyorum. O yüzden herhangi birini önermiyorum ama siber güvenliğin ileride daha iyi iş olanaklarına sahip olacağına inanıyorum o yüzden ben olsam siber güvenlik okurdum. Kendinize ne yapmak istediğinizi sorarak seçim yapın derim.

İki bölümün de diploma açısından yazılım sektöründe pek bir karşılığı yok. 2 yıllık olduğu sürece pek bir şey beklemeyin iş imkanı açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…