Bilişim nasıl bir alan?

Meslek lisesi bilişim mezunuyum derslerim çok iyiydi işsizim teşekkür.

Teyzem ve eniştem yönetim bilişim sistemleri mezunu çok geliştirdiler kendilerini. Teyzem ayıptır söylemesi aylık 38 bin ila 43 bin lira arası geliri eniştemin ise 50 binliradan başlıyor en düşük. İkisi de farklı şirketlerin müdürleri oldu 2 yıldır müdürler. Bende aynı bölümü kazandım bu yıl çok ısrar etmeleri ve beni de yanlarına almaları için.

Ağ işletmenliği
Web programcılığı.

Meslek lisesinden mi mezun oldular?

Ağ işletmenliği.
Web programcılığı.

Meslek lisesinden mi mezun oldular?

Tavsiyem web programcılığı seçmen, sınıfına önde başlamak istersen de kendi yazdığım bu rehberden yardım alabilirsin.

Web programcılığında müfredat değişmediyse önce C# ve algoritma öğrenerek başlayacaksınız, daha sonra HTML ve PHP öğreteceklerdir.

Hangi okuldan mezunlar? Türk şirketinde mi kazanıyorlar o kadar? Ben de YBS 4. sınıfım bu sene. Almanya'ya da Amerika'da uzaktan iş bulabilirim diye düşünüyorum belki biraz daha İngilizce geliştirirsem. Bizim bölümde uzaktan iş fırsatı var bayağı.

İkisi de uludağ üniversitesinden mezun. İngilizce eğitimini çok fazla alıp geliştirdiler. Aynı zamanda sayısal eğitimi de aldılar. Türk şirketinde çalışıyorlar İstanbul'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…