Bilişim Şube

• Konuyu başlatan OnurB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.586
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OnurB

Kilopat
Yer
A, A
Arkadaşlar bilişim şubeye nasıl ulaşabilirim? Bir şikayette bulancağım da hesaplarım calındı, daha dogrusu hacklendi. Şikayet için neler yapmalıyım? Yaş sorunu var mı gerecekler neler yardımcı olurmusunuz ?

Sonuçta internet üzerinden şikayetini yapıyorsun, seni merkeze davet etmicekler ya.

Sonuçta internet üzerinden şikayetini yapıyorsun, seni merkeze davet etmicekler ya.

İnşallah müşterilermi kazıklamaz adam. Sayfa falan kalmadı, geç farkına vardım, atağa geçene kadar donuma kadar aldı. Sanalda birkaç hesabım kaldı, bu da bunlardan biri.

Normal hackleme değil neyi kurtarmaya çalışsam anında devre dısı bıraktırttı.

Müşterim derken? Eğer öğle bir şey olursa yani kendi açımdan ben kendimi sorumlu hissederim, içim hiç rahat olmaz.

Müşterim derken? Eğer öğle bir şey olursa yani kendi açımdan ben kendimi sorumlu hissederim, içim hiç rahat olmaz.

Al kardeşim bendende o kadar şimdi bile gidesim var ama hesabı kitledim sayfaların derdindeyim artık.

Her önüne gelen şeye okumadan evet dersen bilgisayarına virüs bile sokması yüksek ihtimal. Bu tür sorunlarda o servisin yöneticisine git. Örneğin facebook yönetimine durumu bildir, onlar zaten farklı IP'den giriş olduğunu öğrenince hesabını sana geri verirler.

Her önüne gelen şeye okumadan evet dersen bilgisayarına virüs bile sokması yüksek ihtimal. Bu tür sorunlarda o servisin yöneticisine git. Örneğin facebook yönetimine durumu bildir, onlar zaten farklı IP'den giriş olduğunu öğrenince hesabını sana geri verirler.

Hocam farklı IP diyorsunuz telefon onaylaması gitmiş msnler kurtarması falan değişmiş mailimde gitti origin hesabı falan hepsi gitmiş.

Ben yabancı IP oluyorum bu konumda o adam girince hesaba girebiliyor ben girince hesap kitleniyordu ama artık ben giremiyorum.

Gmail ile facebook'a nasıl ticket atabilirim yardımcı olur musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı