KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #1 Ben açık öğretim okuyorum. Mesleki okula gidiyorum, bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2018
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 17 Ekim 2018 #2 Hangi konuda?
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 17 Ekim 2018 #3 Hangi konuda olduğunu bilmem ancak ingilizce öğrenmeye başlasan iyi edersin bi' kaç tane de yazılım dili öğren ayrıca.
Hangi konuda olduğunu bilmem ancak ingilizce öğrenmeye başlasan iyi edersin bi' kaç tane de yazılım dili öğren ayrıca.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #4 MEB BTT modulu indir oku.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #5 Tisy dedi: Hangi konuda olduğunu bilmem ancak ingilizce öğrenmeye başlasan iyi edersin bi' kaç tane de yazılım dili öğren ayrıca. Genişletmek için tıkla... Matematik var mı bu bölümde İngilizcem çok iyi değil bilişim teknoloji bölüm için neleri öğrenmeye başlamam gerekiyor.
Tisy dedi: Hangi konuda olduğunu bilmem ancak ingilizce öğrenmeye başlasan iyi edersin bi' kaç tane de yazılım dili öğren ayrıca. Genişletmek için tıkla... Matematik var mı bu bölümde İngilizcem çok iyi değil bilişim teknoloji bölüm için neleri öğrenmeye başlamam gerekiyor.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #6 Hoca teknoloji forumlarını tavsiye ediyordu. Aklınızda ve kullandığınız forum var mı dedi ben dedim Technopat dedim en kaliteli bilgiler orada dedim.
Hoca teknoloji forumlarını tavsiye ediyordu. Aklınızda ve kullandığınız forum var mı dedi ben dedim Technopat dedim en kaliteli bilgiler orada dedim.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #7 ProfTech dedi: MEB BTT modulu indir oku. Genişletmek için tıkla... Hocam PC için mi mobil için mi bu program?
ProfTech dedi: MEB BTT modulu indir oku. Genişletmek için tıkla... Hocam PC için mi mobil için mi bu program?
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #8 KRYPTON1X dedi: Hoca teknoloji forumlarını tavsiye ediyordu. Aklınızda ve kullandığını forum var mı dedi ben dedim Technopat dedim en kaliteli bilgiler orada dedim. Genişletmek için tıkla... Dostum bir de MEB programlama temelleri modulu falan da var ne kadar ders varsa indir PDF olarak. KRYPTON1X dedi: Hocam PC için mi mobil için mi bu program? Genişletmek için tıkla... BTT=Bilisim teknolojileri temelleri. Onu oku bitir bir Recep Baltas olursun.
KRYPTON1X dedi: Hoca teknoloji forumlarını tavsiye ediyordu. Aklınızda ve kullandığını forum var mı dedi ben dedim Technopat dedim en kaliteli bilgiler orada dedim. Genişletmek için tıkla... Dostum bir de MEB programlama temelleri modulu falan da var ne kadar ders varsa indir PDF olarak. KRYPTON1X dedi: Hocam PC için mi mobil için mi bu program? Genişletmek için tıkla... BTT=Bilisim teknolojileri temelleri. Onu oku bitir bir Recep Baltas olursun.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #9 ProfTech dedi: Dostum bir de MEB programlama temelleri modulu falan da var ne kadar ders varsa indir PDF olarak. BTT=Bilisim teknolojileri temelleri. Onu oku bitir bir Recep Baltas olursun. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ilk olarak temellerden başlamam lazım dimi hocam.
ProfTech dedi: Dostum bir de MEB programlama temelleri modulu falan da var ne kadar ders varsa indir PDF olarak. BTT=Bilisim teknolojileri temelleri. Onu oku bitir bir Recep Baltas olursun. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ilk olarak temellerden başlamam lazım dimi hocam.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #10 KRYPTON1X dedi: Tamam hocam ilk olarak temellerden başlamam lazım dimi hocam. Genişletmek için tıkla... Hayir istediginden baslayabilirsin. Okula gidip hocaya sor bence. Ama en azindan anakart nedir ustunde ki parcalar ne ise yarar onu ogren o modulde var o.
KRYPTON1X dedi: Tamam hocam ilk olarak temellerden başlamam lazım dimi hocam. Genişletmek için tıkla... Hayir istediginden baslayabilirsin. Okula gidip hocaya sor bence. Ama en azindan anakart nedir ustunde ki parcalar ne ise yarar onu ogren o modulde var o.