KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #11 ProfTech dedi: Hayir istediginden baslayabilirsin. Okula gidip hocaya sor bence. Ama en azindan anakart nedir ustunde ki parcalar ne ise yarar onu ogren o modulde var o. Genişletmek için tıkla... Hocam onları zaten technopat ailesi ve Recep Baltaş sayesinde öğrendim.
ProfTech dedi: Hayir istediginden baslayabilirsin. Okula gidip hocaya sor bence. Ama en azindan anakart nedir ustunde ki parcalar ne ise yarar onu ogren o modulde var o. Genişletmek için tıkla... Hocam onları zaten technopat ailesi ve Recep Baltaş sayesinde öğrendim.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #12 KRYPTON1X dedi: Hocam onları zaten technopat ailesi ve Recep Baltaş sayesinde öğrendim. Genişletmek için tıkla... BTT modulunde daha ayrintili anlatir.
KRYPTON1X dedi: Hocam onları zaten technopat ailesi ve Recep Baltaş sayesinde öğrendim. Genişletmek için tıkla... BTT modulunde daha ayrintili anlatir.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2018 #13 ProfTech dedi: BTT modulunde daha ayrintili anlatir. Genişletmek için tıkla... Evet onları dün akşam hoca gösterdi.
ProfTech dedi: BTT modulunde daha ayrintili anlatir. Genişletmek için tıkla... Evet onları dün akşam hoca gösterdi.