Bilişim Teknolojileri Alan Seçme

Hangisi ?

• Oy verenlerin toplamı
    5

FxEXTREME

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize iyi günler ramazan bayramınız mübarek olsun. Ben 10.sınıfa geçtim ( 9.sınıfı 2 kez okudum , kalmıstım 1 kez ) okudugum lisenin bilişim tek. Bölümünde veri tabanı programcılığı ve web programcılıgı var ama lise uzak evden çıkıp oraya gitmem 1-1.30 saati buluyor eve yakın olan ve eski lisem olan lisede ise web programcılığı var. Veri tabanı programcılığı yok ben web programcılığı ile bi yere varılabileceğini pek zannetmiyorum. E maddi durumumuzunda pek iyi oldugu söylenemez. Her gün o okula git gel para yetişmiyor , sizce ne yapmam gerek eski okuluma dönüp web programcılığımı okuyayım yoksa şimdiki okulumda veri tabanı programcılığımı okuyayım ? İleride hangisinin maaşı daha iyi olur ? Birde veri tabanı programcılığı çok zor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki alan iyi alanlar. Bir yere varılmaz gibi bir şey yok. Sana bağlı sen iyi bir eleman olur isen çalıştığın işler iyi olur. Veri Tabanı tavsiye ederim. Zaten mantığını kavradığın zaman iki alan birbirine çok yabancı alan değiller. Veri Tabanı çalışmak gerekir. Bilgisayar ile ilgili bütün alanlar çalışmak gerekir. Kendini geliştirmen gerekir. Olduğun yerde durur isen çıtanın altında kalırsın. bu hiç iyi olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…