fireofsun
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Meslek lisesi bilişim bölümü öğrencisiyim. Bu sene sonu dal seçeceğim ve şimdiden "en iyi dal" fikrinizi almaya geldim. Çok takıldım bu dal seçme konusuna. Okuduğum okulda 2 tane dal var şu anda açık olan, seneye de bir diğer yeni dalı açmayı düşünüyorlar. Bilgisayar teknik servis dalına gitmek istemiyorum. Veri tabanı programcılığı geçiyor gönlümden ama bahsettiğim seneye açılacak olan dal ise veri tabanı. Yani açılıp açılmaması kesin değil ama hocam açmayı düşünüyoruz diyordu. Okulumda açık olan dallar: Web Programcılığı, Ağ İşletmenliği.. Açılması düşünülen dal ise: Veri Tabanı Programcılığı.
Veri tabanında güveniyorum kendime, C#'ı anlıyorum ve kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum. Günümün bir 2-3 saati C#'ta geçiyor ve kendimi geliştirme amacındayım. Diğer dallar hakkında pek bir şey düşünemiyorum. Sizce hangi dalı seçmeliyim? Dediğim gibi, içimden veri tabanı geliyor en iyi dal olarak ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Baktığım kaynaklar da veri tabanı daha iyidir eğer kodlarla uğraşmayı seviyorsanız gibisinden şeyler söylüyor.
Veri tabanında güveniyorum kendime, C#'ı anlıyorum ve kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum. Günümün bir 2-3 saati C#'ta geçiyor ve kendimi geliştirme amacındayım. Diğer dallar hakkında pek bir şey düşünemiyorum. Sizce hangi dalı seçmeliyim? Dediğim gibi, içimden veri tabanı geliyor en iyi dal olarak ama sizin de fikrinizi almak istiyorum. Baktığım kaynaklar da veri tabanı daha iyidir eğer kodlarla uğraşmayı seviyorsanız gibisinden şeyler söylüyor.