Bilişim zor mu?

AdraSs

Decapat
Yer
Mars
Daha fazla  
Merhabalar, LGS sınavından sonra puanımın yettiği kadar bir okula gittim ve bilişim seçtim. İlkokul matematiği yeter diyorlar doğru mu? Çünkü bende en fazla ilkokul matematiği var.

Meslek lisesinde bilişim dalında okumaktayım. Zor diye bir şey yoktur yeter ki iste yaparsın. Bana göre zor değil.

Merhabalar, LGS sınavından sonra puanımın yettiği kadar bir okula gittim ve bilişim seçtim. İlkokul matematiği yeter diyorlar doğru mu? Çünkü bende en fazla ilkokul matematiği var.

Yazılım mühendisliği fazla isteyebilir hocam ama bilgisayar mühendisliği için zannetmem.

Temel matematik ile bir yere kadar gelirsin. Sonrasında tıkanırsın. Matematiğini geliştir, kitap oku, araştırma yap sürekli.

İleride fonksiyon, türev, integral konuları hakkında temel de olsa bilgilerinin olması gerek. Hele makine öğrenmesi konuları... Komple matematik. Ama baktın matematik olmuyor kariyerini ona göre şekillendirirsin. Tabi bu seçenek bence bu çağda pek tercih edilmemeli.

Sıkıntı olmaz, zor değil. Ancak gene de Matematiğini geliştir, YKS'de sıkıntı çekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…