R rahatadam78 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2017 #1 Bilgisayar bileşenlerimi internette arattığımda en ucuz fiyatları bu sitede buldum fakat sağlam mıdır bilemedim, acaba daha önce kullanan var mı ?
Bilgisayar bileşenlerimi internette arattığımda en ucuz fiyatları bu sitede buldum fakat sağlam mıdır bilemedim, acaba daha önce kullanan var mı ?
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 3 Haziran 2017 #2 Sistemi komple toplama işini oradan yapmadım ancak Bilişimport'tan alışveriş yaptım daha evvel. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Benzer olarak Sanalmarketim'i de öneririm, fiyatları uygun olabiliyor.
Sistemi komple toplama işini oradan yapmadım ancak Bilişimport'tan alışveriş yaptım daha evvel. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Benzer olarak Sanalmarketim'i de öneririm, fiyatları uygun olabiliyor.