Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 28 Nisan 2021 #11 Topraklarımızı kıskanıyorlar.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 28 Nisan 2021 #12 Semihfuat32 dedi: Bill Gates tüm dünyadan toprak alımı yapıyor. Nedenini anlamış değilim lakin aklımda komplo teorileri var. Şunun gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam iklim değişikliği bahanesi üzerinden tarım yapacak aynı COVID gibi (COVID gerçek zaten)
Semihfuat32 dedi: Bill Gates tüm dünyadan toprak alımı yapıyor. Nedenini anlamış değilim lakin aklımda komplo teorileri var. Şunun gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam iklim değişikliği bahanesi üzerinden tarım yapacak aynı COVID gibi (COVID gerçek zaten)
G Gilbeys Gin Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #13 Arkadaşlar, toprak değeri tek azalmayacak şeydir. Btc düşer dolar düşer toprak düşmez misali.
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.729 Çözümler 7 28 Nisan 2021 #14 Adamın o kadar çok parası varki nereye harcayacağını şaşırmış. Yoksa bizden neden toprak alsınki değil mi?
Adamın o kadar çok parası varki nereye harcayacağını şaşırmış. Yoksa bizden neden toprak alsınki değil mi?
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 28 Nisan 2021 #15 311989 dedi: Adamın o kadar çok parası varki nereye harcayacağını şaşırmış. Yoksa bizden neden toprak alsınki değil mi? Genişletmek için tıkla... Her yerden alıyor Amerika'da bile tarımlık toprak kalmamış.
311989 dedi: Adamın o kadar çok parası varki nereye harcayacağını şaşırmış. Yoksa bizden neden toprak alsınki değil mi? Genişletmek için tıkla... Her yerden alıyor Amerika'da bile tarımlık toprak kalmamış.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #16 Semihfuat32 dedi: Bill Gates tüm dünyadan toprak alımı yapıyor. Nedenini anlamış değilim lakin aklımda komplo teorileri var. Şunun gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma bir şeyler geliyor ama hemen dalga geçiyorlar ''hahahah çips takacaklar dimi'' diye.
Semihfuat32 dedi: Bill Gates tüm dünyadan toprak alımı yapıyor. Nedenini anlamış değilim lakin aklımda komplo teorileri var. Şunun gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma bir şeyler geliyor ama hemen dalga geçiyorlar ''hahahah çips takacaklar dimi'' diye.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #17 Fabrika tarzı bir şey kurma planı olabilir.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #18 311989 dedi: Adamın o kadar çok parası varki nereye harcayacağını şaşırmış. Yoksa bizden neden toprak alsınki değil mi? Genişletmek için tıkla... Keyfinden alacağını zannetmiyorum bu adamlar salak değil elbet ki bir planı vardır.
311989 dedi: Adamın o kadar çok parası varki nereye harcayacağını şaşırmış. Yoksa bizden neden toprak alsınki değil mi? Genişletmek için tıkla... Keyfinden alacağını zannetmiyorum bu adamlar salak değil elbet ki bir planı vardır.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 28 Nisan 2021 #19 Bill Gates zaten uzun süredir tarım alanında yatırım yapıyor ve toprak alıyor, bence normal.
G Gilbeys Gin Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #20 tahamert123 dedi: Keyfinden alacağını zannetmiyorum bu adamlar salak değil elbet ki bir planı vardır. Genişletmek için tıkla... açıkladığım gibi olduğunu düşünüyorum hocam. Toprak değeri azalmayacak tek şeydir. Btc düşer dolar değer kaybeder ev değer kaybeder ama toprak eskimez, toprağın değeri düşmez
tahamert123 dedi: Keyfinden alacağını zannetmiyorum bu adamlar salak değil elbet ki bir planı vardır. Genişletmek için tıkla... açıkladığım gibi olduğunu düşünüyorum hocam. Toprak değeri azalmayacak tek şeydir. Btc düşer dolar değer kaybeder ev değer kaybeder ama toprak eskimez, toprağın değeri düşmez