Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2017 #11 166307 dedi: Beyler şu olabilir mi? "Senin puanın fazladır belki ondan" derken "senin aşkın fazladır belki ondan" demek istemiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... "Senin paran fazladır ondan" demek istemiş bile olabilir. Zenginsin di mi? Hadi, hadi zenginsin sen.
166307 dedi: Beyler şu olabilir mi? "Senin puanın fazladır belki ondan" derken "senin aşkın fazladır belki ondan" demek istemiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... "Senin paran fazladır ondan" demek istemiş bile olabilir. Zenginsin di mi? Hadi, hadi zenginsin sen.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 29 Temmuz 2017 #12 Selim C. dedi: "Senin paran fazladır ondan" demek istemiş bile olabilir. Zenginsin di mi? Hadi, hadi zenginsin sen. Genişletmek için tıkla... Evet zenginim. Ondandır ki Technopat'ın oyun performans testlerinde ekrana ekmek banıyom.
Selim C. dedi: "Senin paran fazladır ondan" demek istemiş bile olabilir. Zenginsin di mi? Hadi, hadi zenginsin sen. Genişletmek için tıkla... Evet zenginim. Ondandır ki Technopat'ın oyun performans testlerinde ekrana ekmek banıyom.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 29 Temmuz 2017 #13 Herkesin hayatına kimse karışamaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada sen background'u ver, yardımcı olalım. Kızla başka neler konuştunuz? Hadi hadi.
Herkesin hayatına kimse karışamaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada sen background'u ver, yardımcı olalım. Kızla başka neler konuştunuz? Hadi hadi.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 29 Temmuz 2017 #14 Silinen üye dedi: Herkesin hayatına kimse karışamaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada sen background'u ver, yardımcı olalım. Kızla başka neler konuştunuz? Hadi hadi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kızı seviyorum da kız beni seviyor mu bilemem.
Silinen üye dedi: Herkesin hayatına kimse karışamaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada sen background'u ver, yardımcı olalım. Kızla başka neler konuştunuz? Hadi hadi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kızı seviyorum da kız beni seviyor mu bilemem.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2017 #15 Ben buldum. Forumda nokta kullanan düzgün kullanıcıların ödül puanları da fazla. Olabilir mi?
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 30 Temmuz 2017 #16 Lactuca dedi: Ben buldum. Forumda nokta kullanan düzgün kullanıcıların ödül puanları da fazla. Olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
Lactuca dedi: Ben buldum. Forumda nokta kullanan düzgün kullanıcıların ödül puanları da fazla. Olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #17 @166307 Geçmiş konulara mecburiyetten bakmam gerekiyordu da, bu konuya rastladım. Gece gece de aklıma takıldı. Bunu kim vermişti ve anlamı ne çıktı? Bir gelişme var mı?
@166307 Geçmiş konulara mecburiyetten bakmam gerekiyordu da, bu konuya rastladım. Gece gece de aklıma takıldı. Bunu kim vermişti ve anlamı ne çıktı? Bir gelişme var mı?
VirtualXSecret Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #18 Babam mı ?
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #19 VirtualXSecret dedi: Babam mı? Genişletmek için tıkla... Yuh. Bu galiba. Basbaya bu. Kesin bu olmalı çünkü. Yılların gizemini çözdü galiba adam. @er36po hocam etiket istemiştiniz. Çözüldü sanırım.
VirtualXSecret dedi: Babam mı? Genişletmek için tıkla... Yuh. Bu galiba. Basbaya bu. Kesin bu olmalı çünkü. Yılların gizemini çözdü galiba adam. @er36po hocam etiket istemiştiniz. Çözüldü sanırım.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Aralık 2020 #20 Selim C. dedi: @166307 Geçmiş konulara mecburiyetten bakmam gerekiyordu da, bu konuya rastladım. Gece gece de aklıma takıldı. Bunu kim vermişti ve anlamı ne çıktı? Bir gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbir şey olmadı. Hatta bunu unutmuşum bile.
Selim C. dedi: @166307 Geçmiş konulara mecburiyetten bakmam gerekiyordu da, bu konuya rastladım. Gece gece de aklıma takıldı. Bunu kim vermişti ve anlamı ne çıktı? Bir gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbir şey olmadı. Hatta bunu unutmuşum bile.