Bilmeden Discord çalıntı hesap kullanmak sorun çıkarır mı?

mkt80

Hectopat
Bir arkadaşım kullanmam için rozetli falan bir Discord hesabı vermişti ve ben de pek sorgulamadan kullanmaya başlamıştım. Şu an girmeye çalıştığımda hesaba giremiyorum ve arkadaşım o hesabı öncesinde yabancı birinden çalmış. Bu hesabı kullandığım için suç falan işlemiş olur muyum?

İşlenen suçtan haberiniz bile yok yani sizlik bir durum yok ortada.

Bu durumda ne olacak peki? Polis falan gelmez değil mi?
Polislik bir durum yok, ama bir dahakine böyle bir şey yapmamaya dikkat edin insanın bin türlü huyu var. Bir bakarsınız hayatınız boyunca peşinizi bırakmayacak bir psikopat karşınıza çıkar rahat yaşayamazsınız.

Böyle işlere asla bulaşmam zaten. Gerçekten yoktur değil mi? Nedensiz tedirgin oldum.

Galiba yaşın küçük ve ilk defa böyle bir şeyle uğraşmışsın. Emin ol bu çok küçük bir şey. İnternette satışı olan bir şey başın yanmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba yaşın küçük ve ilk defa böyle bir şeyle uğraşmışsın. Emin ol bu çok küçük bir şey. İnternette satışı olan bir şey başın yanmaz.
Evet hocam yaşım küçük denebilir . Gerçekten olmaz değil mi? Satış yapanlara bir sey olmuyor mu?

Evet hocam yaşım küçük denebilir . Gerçekten olmaz değil mi? Satış yapanlara bir sey olmuyor mu?
valorant hesapları nitro falan hepsi kaçak rus çalıntı malları kredi kartı çalmadığın sürece sanaldan bir ceza yemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…