Bilmeden Discord çalıntı hesap kullanmak sorun çıkarır mı?

valorant hesapları nitro falan hepsi kaçak rus çalıntı malları kredi kartı çalmadığın sürece sanaldan bir ceza yemezsin
Hocam çalıntı kart kullanmadım ama ben hesabı kullanmadan önce içindeki kartı alıp kullanmış olabilirler. Başım yanmaz değil mi?(içindr kart yoktu silip kullanmış olabilirler mi diye soruyorum.

Bilmiyordum diye bir şey yok. Eger hesap çalıntıysa ve kullandıysanız suç işlemişsiniz. Ama bir yaptırımı olacağını sanmam.
Yabancı birinin hesabı olsa da suç mu oluyor? Ve cezası nedir merak ettim.

Mantıken suç işlemiş oluyorsunuz ama yaptırım vs olmaz

Bunun için herhangi bir kanun olduğunu sanmam. Belki Discord bunu görürse sizi banlayabilir. Polis kolunuzdan tutup götürmez yani. Aynı şekilde tonla çalıntı hesap satılıyor internette.
Sağolun hocam. Hesaba girdiğim cihazların polis falan alınmasından korkmuştum(en kötü ihtimalle) öyle bir durum olmaz sanırım.

@AspeXa @Emrecngz @sarrowx @Silinen üye hocalarım arkadaşım eğer adam şikayet ederse kapına gelirler tebligat gelir falan diyor. Öyle olur mu?

Son düzenleme:

Hesap sahibi yabancı diyorsunuz? Kime şikayet edecek? Eğer Türkiye'de yaşıyor ve polise şikayet edebilecek durumdaysa bu mümkün ama başka bir ülkede yaşayan adam sizi en fazla Discord'a şikayet edebilir.

Hesap sahibi yabancı diyorsunuz? Kime şikayet edecek? Eğer Türkiye'de yaşıyor ve polise şikayet edebilecek durumdaysa bu mümkün ama başka bir ülkede yaşayan adam sizi en fazla Discord'a şikayet edebilir.
Yabancı evet. Discorda şikayet ederse ne olur?

Tebligat gelmesi için sana dava açması lazım o çok uzun süren bir iş, öyle evine hemen tebligat belgesi yollanmıyor.

Arkadaşıma yabancıysa nasıl şikayet ediyor diye sordum ve "cimer.en" diye yanıt verdi. Böyle bir site var mı?

Tebligat gelmesi için sana dava açması lazım o çok uzun süren bir iş, öyle evine hemen tebligat belgesi yollanmıyor.
Dava ederse ne zamana kadar gelir de anlarım peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…