Bilmeden Discord çalıntı hesap kullanmak sorun çıkarır mı?

Yabancı evet. Discord'a şikayet ederse ne olur?

İşte Discord eğer bunu ciddiye alır ve sana bir ceza vermek isterse en fazla hesabını kapattırır, belki de donanım banı atabilir bir daha o bilgisayar üzerinden Discord'a giremezsin.

Ama bunlar çok uzak ihtimaller fazla kafanıza takmayın bir şey olmaz. Çalıntı hesaplardan uzak durun hem paranıza hem zamanınıza yazık.

Zaten böyle bir şeyle hayatta bir daha uğraşmam. Ayrıca kendisi evime bu olaylardan tebligat geldi 350 tl ödedim diyor.

Arkadaşıma yabancıysa nasıl şikayet ediyor diye sordum ve "cimer.en" diye yanıt verdi. Böyle bir site var mı?

Dava ederse ne zamana kadar gelir de anlarım peki?
Arkadaşınızı dinlemeyin sizi daha çok korkutmaya çalışıyor, hiçbir şey olmaz siz normal şekilde devam edin.

Arkadaşınız CİMER'den demek istemiş. Elin yabancısı CİMER'i nereden bilecek Allah aşkına arkadaşınız boş konuşuyor.
Sordum bir daha cimer.en diye yanıtladı tekrardan. Umarım sizin dediğiniz gibi çıkar ve onun dediği olmaz. Acayip korkuttu.

arkadaşın seni korkutuyor aga 30 tllik nitro için 1000 dolarlık davamı açılır az düşün :d

@Silinen üye hocam polislerin cihazlarıma el koyma gibi bir ihtimali yok değil mi bu durumda? Evet cevapladınız ama kafaya garip bir şekilde taktım bu konuyu. Ayrica belirtmeyi unutmuşum o discord hesabı discord tarafından kapatıldı.

Hayır öyle bir şey yok bu kadar büyütmeyin lütfen. Ayrıca muhtemelen adam kendi Discord hesabını silip yenisini açmıştır ondan öyle gözüküyordur.

Hayır öyle bir şey yok bu kadar büyütmeyin lütfen. Ayrıca muhtemelen adam kendi Discord hesabını silip yenisini açmıştır ondan öyle gözüküyordur.
Hocam deleted olarak görünmüyor. Giriş yapmaya çalışıldığında böyle bir e posta mevcut değil diyor ama herhangi bir şekilde mail değişme doğrulaması vs. gelmedi.

@Silinen üye hocam benden sıkılmış olabilirsiniz ama sormadan edemeyeceğim. Bu kişi bana uluslararası dava gibisinden bir dava açabilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…