Bilmeden Discord çalıntı hesap kullanmak sorun çıkarır mı?

Dostum bu kişi sana bu saatten sonra hiçbir şey yapmaz tereddütte kalma, bu kadar paranoyak olma yoksa gerçekten kendine zarar vereceksin o yüzden bu olay hiç yaşanmamış gibi düşün ve hayatını öyle sürdürmeye devam et.

Paranayoklığım hep vardı ve biraz yenmiştim ama bu olay patlak verince yine gereksiz paranoya oldum. Bu kişi bu saatten sonra hiçbir şey yapmaz dediniz de davaya verme hakkı yok mu? Veremez mi?

Paranayoklığım hep vardı ve biraz yenmiştim ama bu olay patlak verince yine gereksiz paranoya oldum. Bu kişi bu saatten sonra hiçbir şey yapmaz dediniz de davaya verme hakkı yok mu? Veremez mi?
Böyle bir şey için uğraşacağını sanmam, sizinle bu kadar uğraşmak varken neden gidip yeni hesap açmasın? Bir dakikalık işi kimse bir yıla sığdırmak istemez emin ol .

Böyle bir şey için uğraşacağını sanmam, sizinle bu kadar uğraşmak varken neden gidip yeni hesap açmasın? Bir dakikalık işi kimse bir yıla sığdırmak istemez emin ol .
Hesabında boost rozetleri falan vardı o yüzden uğraşabilir diye düşünmüştüm. Ayrıca yan hesabı olarak kullandığı bir hesabı ana hesabı yapıp profil fotoğrafını falan değiştirmiş. Yeni hesap açtı evet ama sinirlenip bunla uğraşmaz umarım.

Yok kardeşim öyle bir şey yapmaz rahat ol sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…