Bilmeden sınıfta kaldım

Resogul

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığı gibi oldu. Ben MESEM öğrencisiydim. Staj görmekteyken müdürümle tartıştık ve beni çıkardılar. Bu hadise okulun kapanmasına 7 gün kala oldu. İlanlara baktım, gezdim ama işletme bulamadım. Hocalar bana örgüme geçmemi tavsiye ettiler. 11.sınıftan başlayacağımı, merak etmememi ve sadece sınıf atlatmaların gerçekleşmesini beklememi söylediler. Aradan 2 ay geçti, öğretmen gerekli belgeleri istedi bende teslim ettim. Bugün tek kalan belge için okula gittiğimde B okulu benim 10.sınıf olacağımı anlattı ancak bana A okulunda 11.sınıf olacağım inatla vurgulanarak anlatılıyordu. Velhasıl geçememe sebebim dalımın A okulunda Teknik Servis olmasıymış. B okulunda Teknik Servis dalı yok sadece Yazılım var. Şu durumda kesinlikle 11.Sınıf olamayacağımı söylediler. Dostlar bunun bir çözümü yok mudur? Çok çaresiz kaldım 1 yılım hocaların bilgisizliği müsebbibiyle heba oldu

Benim arkadaşımda MESEM den böyle 1 sene geriden başladı. Ama bilen arkadaşlar yazabilir. Acaba işletme sizi bırakmış olabilir mi?

Benim arkadaşımda MESEM den böyle 1 sene geriden başladı. Ama bilen arkadaşlar yazabilir. Acaba işletme sizi bırakmış olabilir mi?
İşletme beni bırakmadı ancak uzun süre işletmesiz olmak tekrar anlamına geliyor. Mesemde BT alanı staj yeri bulmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…