TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #1 Az önce şifreler kısmında gördüm, kayıtlı olduğum site varmış. Bilgisayara virüs mü bulaştı? E-postam mı çalındı? Ne yapacağım ben? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2022
Az önce şifreler kısmında gördüm, kayıtlı olduğum site varmış. Bilgisayara virüs mü bulaştı? E-postam mı çalındı? Ne yapacağım ben?
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 10 Aralık 2022 #2 TrYaSaR51 dedi: Az önce şifreler kısmında gördüm, kayıtlı olduğum site varmış. Bilgisayara virüs mü bulaştı? E-postam mı çalındı? Ne yapacağım ben? Genişletmek için tıkla... Hangi site hocam?
TrYaSaR51 dedi: Az önce şifreler kısmında gördüm, kayıtlı olduğum site varmış. Bilgisayara virüs mü bulaştı? E-postam mı çalındı? Ne yapacağım ben? Genişletmek için tıkla... Hangi site hocam?
B bruhmomento33 Femtopat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #3 TrYaSaR51 dedi: Az önce şifreler kısmında gördüm, kayıtlı olduğum site varmış. Bilgisayara virüs mü bulaştı? E-postam mı çalındı? Ne yapacağım ben? Genişletmek için tıkla... Belki spam olarak atıyorlardır. Hemen korkmayın derim.
TrYaSaR51 dedi: Az önce şifreler kısmında gördüm, kayıtlı olduğum site varmış. Bilgisayara virüs mü bulaştı? E-postam mı çalındı? Ne yapacağım ben? Genişletmek için tıkla... Belki spam olarak atıyorlardır. Hemen korkmayın derim.
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 582 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #4 yesososo dedi: Hangi site hocam? Genişletmek için tıkla... Ee ADC. Ads mi ne öyle bir şey yazıyordu bende hem geçimişden sildim hem de şifre kısmından sildim o yüzden elimde yok hocam ama 3 tane seçenek vardı dil kurusu vs saçma sapan şeyler.
yesososo dedi: Hangi site hocam? Genişletmek için tıkla... Ee ADC. Ads mi ne öyle bir şey yazıyordu bende hem geçimişden sildim hem de şifre kısmından sildim o yüzden elimde yok hocam ama 3 tane seçenek vardı dil kurusu vs saçma sapan şeyler.