Trust kulaklığı gördüğüm gibi otobüs seyahatlerinde dağıtılan dandik kulaklıklar geldi aklıma. Arkadaş onu takabilen insan harbi şanslıdır. Çok sinir edici bir konforu var.
Steelseries ürünleri nasıl o kadar ucuza satıyor acaba? Daha önce de Logitech ürünleri gelmişti. Genelde dandik marka ürünler gelir ama nadir de olsa bu şekilde iyi marka ürünler de gelebiliyor. Fakat hala şüpheliyim. Daha öncesinde ayıplı olduğu için mağazalara iade edilen ürünleri satıyor olabilirler mi?
Sanmam. Rival 110 kullanıyorum 2 senedir, ve gidici olduğuna dair sinyaller vermeye başladı. 2 ay önce N11 indirimlerinde G213'ü yedeğe attım, şimdi sırada Rival 110 ve Arctic 1 var.
SteelSeries ürünleri nasıl o kadar ucuza satıyor acaba? Daha önce de Logitech ürünleri gelmişti. Genelde dandik marka ürünler gelir ama nadir de olsa bu şekilde iyi marka ürünler de gelebiliyor. Fakat hala şüpheliyim. Daha öncesinde ayıplı olduğu için mağazalara iade edilen ürünleri satıyor olabilirler mi?
Konu bir kaç saatte bin görüntülenme almış, 60 mesaj var ama konuya teşekkür eden kişi sayısı 10 İmzasına "yardımcı olduysam beğen" yazanları anlamaya başladım...