BİM fırsatçılığı!

Bizim mağazada 4 adet vardı ve sıra karşı kaldırıma kadar uzanıyordu. Maksadım HP laptop çantasını almaktı kulaklık olarak CH321 sipariş edeceğim indirimde. Gençler yaşlı amcaları eze eze geçti öyle bir izdiham. Korona resmen "yer açın ben de gireyim kardeşim" diye bağırıyordu. Çantayla beraber bir tane kulaklık alıp sırada bekleyen bayağı yaşlı bir amcaya verdim. Sıradayken muhabbet etmiştik torununa doğum günü hediyesi alıyormuş. O milleti ezip izdiham yaratan gençler de havasını aldı gördüğüm kadarıyla. Mutluyum.

BİM'de satılan aktüel ürünlerden BİM’in kendi elemanı da yararlanabilir. Bölge müdürünü arasanız da cingar çıkarttığınız için ürün yollanır stoklardan en fazla.

En iyisini yapmışsınız hocam.

Şu dakikalarda bununla ilgili 2 konu daha açıldı. Sen de kavga çıkar niye ayırıyorsun de. Sonra şikayet et.

Ben de almak için gittiğimde her üründen 2 adet olduğunu duydum. Şans işi bazı BİM'ler dün koymuş satışa. Bazı çalışanlar eşe dosta ayırmış.

Benim babamın bir arkadaşı BİM'de çalışıyor. Böyle spesifik ürünleri önceden eşe dosta ayırıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…