BİM fırsatçılığı!

Hayır. Ben bu durumu yaşadığım için ayırtmalarına izin vermiyorum. Benden habersiz aldılarsa bilemem.

Almışlardır.
Neyse yapacağım bir şey yok 350TL'ye başka bir kulaklık alacağım :/ ama çıkınca bir 2 tane daha BİM gezerim belki bulurum :/

Ülke karaborsaya dönmüş bir el atan yok. Dedik PC alalım bakıyorum video çekmişler 5-6 bine idare edecek alırsın, doğru ya 5-6 bin lira çerez parası, Vatan'ta ta ta tandan toplayalım dedik 11 bin küsur çıktı. Vazgeçip PlayStation'a yöneldik garantilisi stoklarda yok, tedarikçilerde ballandırıp anlatılanların da avrasya garantisi yok NTSC, cihaz bozulunca muhatap yok, ondan da vazgeçip Level düşürelim BİM'den kulaklık mouse vs. alalım dedik o da yok, en son karar verdim 90'larda el de oynanan tetris vardı bulursam ondan alacağım. Sorsan uçan araba yaptık, uzaya uydu fırlattık.

Ne yazık ki 13.00 bekliyorum bizim burada 2 tane BİM var. Illaki birinde vardır fakat saatim gelene kadar kalır mi bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…