BİM fırsatçılığı!

Almışlardır.
Neyse yapacağım bir şey yok 350TL'ye başka bir kulaklık alacağım :/ ama çıkınca bir 2 tane daha BİM gezerim belki bulurum :/
Cooler Master CH321 düşünebilirsiniz. itopya.com adresinde 350 TL şuanda ve yer yer indirimlerle 300 TL'ye kadar düşmekte. Araştırdığım ve forumdaki @TÇB @Kemânkeş- rumuzlu arkadaşlarımın yorumlarıyla Arctis 1'den daha iyi bir kulaklık.

Geçici olarak 30bin civarı nüfusu olan bir ilçede görev yapıyorum, direkt buradaki bime gittim. İlk gelen bendim ve alabildim Rival 3 ve Arctis 1'i. Burada bile hemen ardımdan 6 tane lise çağlarında genç geldi. İnsanların yüzünde maske var ama herkes neredeyse fordlayacaklar birbirlerini. Bugün devlet büyüklerimiz bim kampanyalarını yasaklama kararı alabilir(!)

Hocam buradan önermeyiniz başka konu açabilirim ban yeme olasılığı varmış galiba.

Kulaklık ve fareyi aldım, sabah 9 da kalktım BİM'in önünde 30 kişi vardı. 3 tane gelmişti kulaklık ve fareden son anda alabildim.

Ankara'da dolu vardı dolulu havada 1 saat boyunca bekledim, yine zar zor alabildim. İkinci sırada olmama rağmen arkamdaki kişiler alamadı.

Helal olsun vallahi hocam gazi olarak çıkabilmişsiniz oradan :/ ben çıkamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…