BİM Mounty bisiklet alınır mı?

Eğer bütçenizi belirtirseniz sizin için daha iyi öneriler sunabilirim. Böyle marka basan bisiklet markaları dayanıklı olmaz. Eğer alacaksanız beklentilerinizi düşükte tutmanız gerek.

Bütçem 1500 2. elde almak istemiyorum

Eğer bütçenizi belirtirseniz sizin için daha iyi öneriler sunabilirim. Böyle marka basan bisiklet markaları dayanıklı olmaz. Eğer alacaksanız beklentilerinizi düşükte tutmanız gerek.

Vitesleri kesinlikle cevirmeli yerine tiklatmali olanlardan alin bunlarda vites degismeme sorunu oluyor tamir ediyorsun 2 gun sonra tekrar ayni hale donuyor. Bende buna benzer bir bisiklet almistim A101'den cok kotuydu. Su an rockrider S540s kullanıyorum gayet guzel.

Bütçem 1500 2. elde almak istemiyorum
Şimdi baktım da bu bütçe aralığında fazlaca seçenek yok maalesef. Rookie diye bir marka var isterseniz ona bakarsınız ama incelediğiniz bisiklet ile pek bir fark yoktur. Kısaca alın ama düşük beklentilerle...
Bu bütçeye pek mümkün değil, maksimum microshift marka çevirmeli vites kollu bir bisiklet bulunabilir.

Ben uzun zamandır kullanıyorum tek seferde 40 km yol yaptığım oldu... Şehirde kullanmak için ideal bence parasına göre bedavaya almıştık zamanınızda 450 liraya almıştım ben... Tam bir fiyat performans canavarı çıktı alet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…