BİM Sahtekarlığı

Zincir marketlerin birinde çalışıyorum, her gün onlarca etiket değiştiriyoruz. Bir indirim geliyorsa on zam geliyor, alıştık artık değiştirmeye. Halkta nasıl olsa tepki vermiyor diyip devam ediyor üst taraf bu duruma. Fiyat denetimi zaten sadece lafta var, hiç yapıldığına şahit olmadım.

Beypazarı soda daha 5gün önce 5,x bir şeydi, dün gittim almaya 6,5 olmuş. BİM deki son kalem Beypazarı sodanın her yerden ucuz olmasıydı, o da bitti artık. Son kalemi de kaybettim.

Dostum sen olayı anlamamışsın hala zorluyorsun ya.
Tane tane gidelim, örnekten gidelim: X malı 29.01.2021'de 1 liraydı ama 05.11.2021'de 2 lira oldu. Üzerinde yazan son fiyat değişim tarihinde ise 06.06.2021 yazıyor. Siz de diyorsunuz ki bu son fiyat değişim tarihi 06.06.2021 yazıyor ama bu fiyatın değişimi 29.01.2021'den sonra oldu. Niye bunu düzgün belirtmiyorlar? Doğru mu?

Aynen.

İşte ben de diyorum ki; Çok fazla dalgalanma olduğu, fiyatlar sürekli değiştiği için bir yerden sonra çalışanlar savsaklamıştır, güncellenmemiştir vs. fakat bunun ne önemi var? Fiyat değişim tarihi ne olursa olsun geçen ayki %5.24'lük ÜFE o ürüne veya stok, talep durumuna göre mal sepetindeki ürünlere belli oranda dolaylı veya doğrudan eklenecek hizmet politikasına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…