BİM tarihi geçmiş tatlı satıyor

Tatlısından değil de et ürünlerinden dolayı zehirlenip 4 gün acı çekmiştim. En sonunda midemi falan yıkatmıştım.

Bıraktım o tatlıları falan. Yememek daha iyi, hem param birikiyor hem de kafam rahat oluyor.

Çoğu ürün tarihi geçse de hemen bozulmazlar. O yüzden yediyseniz bir sorunla karşılaşmazsınız genel olarak ama yine de gıda zehirlenmesi belirtileri gösteriyorsanız en yakın sağlık kuruluşuna gitmenizi tavsiye ederim.

Ürünü satma konusunda hataları mevcut. Normalde bu tarz büyük zincir marketlerde ürünleri sürekli sayımı ve kontrolü yapılır. Gözden kaçmış olabilir. Bu durumda fişinizi yanınıza alarak ürünü iade edebilirsiniz.

Her ne kadar büyük zincir mağazaları olsalar da bir ürünü alırken mutlaka son tüketim tarihine dikkat etmelisiniz.

Değişim veya iade olur. 1 yıl falan geçmediyse aman aman bir şey olmaz.

Hocam 6 ay geçmiş.

Tatdı ekişimsiydi zaten 1 kaşık aldım attım.

Tadı ekşimsiydi. Zaten 1 kaşık aldım attım.
Bir kaşıktan dolayı problem yaşamazsanız sağlık açısından yine de birkaç gün tetikte olmanızı tavsiye ederim. Gıda zehirlenmesi belirtileri gösterdiğiniz gibi sağlık kuruluşuna başvurmalısınız.

6 ay geçtiğini söylemişsiniz. Bu kadar süre zarfında fark edilmemesi imkansız. Fişi ve ürünü alarak satın aldığınız mağazaya gidip oradaki mağaza sorumlusuyla bir görüşün. Oradaki görüşme sonucuna göre hareket edebilirsiniz.

Gidince söyleyeceğim zaten huylanmam lazımdı 1 alan 1 bedava vardı ama sadece o tatlıda bilerek satıyorlar.

1 alan 1 bedava yapmışlar zaten yanlışlıkla olacak bir iş değil.

BİM gibi satış sirkülasyonu yüksek bir markette, heleki soğuk zinciri bir ürünün skt olarak 6 ay dolapta kalması çok zor bir olasık. Sizinki büyük talihsizlik olmuş. Geçmiş olsun.

BİM gibi satış sirkülasyonu yüksek bir markette, heleki soğuk zinciri bir ürünün skt olarak 6 ay dolapta kalması çok zor bir olasık. Sizinki büyük talihsizlik olmuş. Geçmiş olsun.

Sağ olun.

Fiyatlar artsın diye ürünleri saklayıp, sonra tarihi geçti diye raflara koyma ihtimali ne kadar yüksek?

Bir dönem her gün bim çiğköftesi yiyordum. Hiç bir problemle karşılaşmadım. Bim çiğköftesi, ayran bi de gofret alıyordum 5 tl falan tutuyordu. İnanılmaz F/P idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…