BİM tarihi geçmiş tatlı satıyor

Ben BiM'den dürüm döner almıştım zehirlendim resmen evde gittim 5 maden suyu bir de 4 kase yoğurt yedim. Hem midem bulanıyor hem ne biçim ter akıyor. Döner de değil kıymaydı içindekiler ama ziyan olmasın diye yedim. 10 lira vermiştim bir de. İyi ki kedi köpeğe vermedim ölürlerdi.

Fiyatlar artsın diye ürünleri saklayıp, sonra tarihi geçti diye raflara koyma ihtimali ne kadar yüksek?

Türkiye'de kendi sınıfında akla hayale gelmeyecek cirolar kazanan bir marketin böyle şeyler yapacağını pek zannetmem. Tabii bu benim fikrim, belki şeytana uyarlar ;D

Merak etme kimse bilerek tarihi geçmiş ürünü satmaz. Bim, a101 gibi marketlerde çalışmak çok zordur. Çalışanlar çok fazla yoruluyorlar ve ara sıra gözden kaçar. Yapacak birşey yok.
Ayrıca şikayet etseniz bile hiçbir şey olmuyor. Hatta tarım bakanlığı olması lazım ara sira denetimleri oluyor ve onlarda tarihi geçmiş ürün bulabiliyorlar. Aman aman sıkıntıya girmiyor marketler.
Siz kendiniz için alışkanlık haline getirin skt bakmayı.

Tamam yoruluyorlar herkes kendi işinde yoruluyor fakat 1 alana 1 bedava yaparsan bunu bilerek koyuyorsun demektir ve sadece o tatlı için geçerli diğerlerinde böyle bir kampanya yok bilerek yapılmış.

BİM'den aldığım 2 tatlının da tarihi geçmiş. Bakmadan aldım. Hata bende fakat onların da satması suç değil mi? Şikayet etsek nasıl bir süreç işler?

Ne kadar geçmiş mesela? Ayrıca tavsiye edilen tüketim tarihi (tett) geçtiyse sorun olmaz, böyle şeyler olabiliyor eğer gidip kendilerine iletirseniz diğer ürünleri raftan kaldırabilirler.

Tamam yoruluyorlar herkes kendi işinde yoruluyor fakat 1 alana 1 bedava yaparsan bunu bilerek koyuyorsun demektir ve sadece o tatlı için geçerli diğerlerinde böyle bir kampanya yok bilerek yapılmış.
Ben raftan aldığınız ürün diye düşünmüştüm. O zaman bilerek satmaya çalışıyorlar. Yinede birşey yapılmıyor malesef.
Mağazalarda ciro/imha oranı diye bir oran var. Bu oranin belli bir seviyeden yüksek olması istenmeyen bir durum market için. O orani aşmamak için sktsi yaklaşan ürünü önererek satmaya zorluyorlar personele.
İnsanların bilinçlenip kontrol etmesi gerekiyor taze ürünlerde. Yapacak birşey yok.

Ne kadar geçmiş mesela? Ayrıca tavsiye edilen tüketim tarihi (tett) geçtiyse sorun olmaz, böyle şeyler olabiliyor eğer gidip kendilerine iletirseniz diğer ürünleri raftan kaldırabilirler.
6 ay geçmiş.

BİM'den hiçbir şey alınmaz, dürüm çiğ köfte aldım sadece 1 küçük ısırık almıştım çiğköfteyi çöpe ve ağzımdaki ısırığıda çöpe tükürdüm, aşırı berbat ve gereksiz tadı var. Tatlıları hakkında diyebileceğim tek şey Ekler'i güzel fakat arada benim ağzıma mı öyle geliyor yoksa gerçekten mi öyle bilmiyorum ama ekşimsi bir tat hissediyorum.

6 ay mi geçmiş Üretim tarihine bakmişsin dicem ama tatlıların üretim ile skt arası yine 6 ay olamaz. Talihsizlik olmuş Ama üstünden 6 ay geçmiş ürünü satmaya çalışmazlar yav. Abartmişlar gerçekten.
Bu üç marketlerin kaliteli hiçbir şeyi yok maalesef. Ama şu son 3 yıldır paranın anasini ağlattılar.

BİM'in ne kadife tatlısı, profiterol, sütlaç vs herhangi bir tatlı alınmaz. Ne oldukları belli değil, sırf ucuz diye gidip almayın. Hastane parası daha pahalıya gelir eminim
Hocam profiterol alıyorum ben bimden durmadan çokda güzel vallahi 5 TL ye.Evet arkadaşın yaşadığı talihsizlik ancak bence gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…