BİM Trust Mantis mikrofon önizlemem

Daha fazla  
Sabah ürünü aldım. 150 TL gibi bir fiyatı var. Dandiktir ses vermez iade ederim akşama diyerek aldım fakat sesi gayet iyi alıyor hatta fazla bile alıyor denilebilir. Amacım kulaklıktan kurtulmaktı rahatsız ediyor kafama takmak. Şu anda 50 cm falan uzağa koydum sesim gayet iyi bir şekilde karşıya gidiyor. Agc diye de bir ayarı var bu en ufak sesleri bile almasını sağlıyormuş. Açma gereği duymadım zaten yeteri kadar alıyor sesi. Yanında tripot da geliyor. Kablosu çok ince değil kolay kolay kopacağını sanmıyorum. Fiyat performans açısından öneririm. Kısacası:
Artıları:
-Ucuz.
-Sesi iyi iletiyor.
-Tripotu var.

Eksileri:
-Arkadaki sesleri fazla alıyor.

Ses testleri:
Vocaroo | Online voice recorder

Dosya Ekleri

• IMG-20210113-WA0004.jpg
    IMG-20210113-WA0004.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleme:
Bir de şu önüne takılan şeyi takmadım ben ne işe yarıyor bilmiyorum diye :D Pop filtreden bahsediyorum.

Pop Filtre temel olarak, sesin ağızdan çıktığı andan itibaren kaçan tükürükleri ya da sert ünsüzlerden oluşan patlamalara izin vermeden istenmeyen şeyleri absorbe ederek ses kayıt projenizin daha kaliteli bir şekilde alınmasına olanak sağlayan temel ekipmandır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı