Bim Yumurtasından Zehirleniyoruz

Dogru diyorsun bu yuzden ilk 1 tane alin deneyin begenirseniz alin.

BİM'den bozuk yumurta olayı 2 defa falan yaşadım, o da 16'lı pakette 1 tanesi falan bozuk çıktı. O günden beri yumurtayı önce boş bir kap içine kırıp kokluyorum ve gözlemliyorum. Sarısı çok dağılmış ve bütünlüğü bozulmuşsa yemiyorum. Benim bulduğum çözüm bu. Satıcının ihmali olduğunu sanmıyorum. O yüzden başka bir markete yönelmedim.

Analiz için bir laboratuvara başvurmanı öneririm.
Biz daha önce A101'de satılan tuzun içinde dünya kadar zararlı madde gördük. İçindekiler kısmından baktık. Dünya kadar cıva, ve türevi birçok zararlı şeylerden, olmaması gerektiği kadar fazla olduğunu görüp, şikayet ettik ama kabul etmediler. Tuz markası sanırım Sermayenem gibi bir markaydı unuttum.

İşlem görmüş sofra tuzlarında genel olarak bir sürü zararlı madde var zaten. O yüzden işlem görmemiş kaya tuzu, deniz tuzu gibi tuzları alıp çekerek kullanmak en iyisi.
BİM ve A101 gibi firmalar yumurta gibi ürünler için yerel şirketler ile çalışıyor diye biliyorum. Ama maliyetleri düşük tutmak için kaliteden ne şekilde taviz veriyorlar bilmiyorum. Yani bölgeden bölgeye değişmekle birlikte genel kaliteleri ve fiyatları düşük zaten. Kontrol etmeden almamak lazım.

@Erdemli Erdem

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına şikayette bulunun. İmkanınız varsa yüz yüze, yoksa internet üzerinden şikayette bulunabilirsiniz. Sağlığın şakası olmaz. BİM bile olsa cezasını çekecek.

Bim'den bende geçen aylarda kahvaltılık sos almıştım, sosu açtım yedim 1-2 saat sonra midemde yanma hissi oluşmaya başladı, bir kaç gün sonra tekrar yedim yine aynı mide yanması olmaya başladı, o zaman anladım ki bunun sebebinin bu sostan kaynaklandığını, başka büyük marketlerden de buna benzer kahvaltılık soslar aldım fakat böyle bir mide yanması durumuyla hiç karşılaşmadım. Bu market bazı ürünleri fason olarak başka firmalara ürettiriyor, o üretimi yapan firma artık nasıl bir kalite politikasıyla üretim gerçekleştiriyorsa sonuç böyle oluyor.

Hocam ben yumurtanın tanesine 1.25 lira veriyorum. Hep aynı adamdan alıyorum. Memnunum. Çift sarılı çıktığı bile oluyor. Bim ve a101' in mallari bana göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…