D dudevar22 Zeptopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Merhaba. Ben 4 gündür kendime ve kardeşime BİMCELL almak için mağaza mağaza dolaşıyorum ancak ya kalmadi ya da sistem yok diyorlar. Ne yapmalıyım sizce öneriniz var mı?
Merhaba. Ben 4 gündür kendime ve kardeşime BİMCELL almak için mağaza mağaza dolaşıyorum ancak ya kalmadi ya da sistem yok diyorlar. Ne yapmalıyım sizce öneriniz var mı?
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 23 Kasım 2024 #2 Valla kardeşim yapacak olan BİM mağazasına denk gelene kadar denemen gerekecek. Tek yapan yer mağazalar.
Valla kardeşim yapacak olan BİM mağazasına denk gelene kadar denemen gerekecek. Tek yapan yer mağazalar.
D dudevar22 Zeptopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 noclip dedi: Vallahi kardeşim yapacak olan BİM mağazasına denk gelene kadar denemen gerekecek. Tek yapan yer mağazalar. Genişletmek için tıkla... Evrak olayi kalktıktan sonra saçma saçma şeyler söylemeye başladılar neyse
noclip dedi: Vallahi kardeşim yapacak olan BİM mağazasına denk gelene kadar denemen gerekecek. Tek yapan yer mağazalar. Genişletmek için tıkla... Evrak olayi kalktıktan sonra saçma saçma şeyler söylemeye başladılar neyse