BİMcell Alınır mı?

Arkadaşlar Vodafone FreeZone ile BİMcell arasında kaldım. Sizce hangisi daha avantajlı? Hangisini almalıyım? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler 🙂 (Not: 2.Hat olarak kullanacağım.)
Öğrenciliğim zamanında Bim'de çalışıyordum ve şunu söyleyebilirim ki o zamanlar bile çok rağbet görüyordu. Ancak bununla birlikte bir çok problem yaşıyorlardı. Tavsiyem FreeZone'da da çok iyi tarifeler var onlardan birini seçmen olur.

5GB paketini kullanıyorum. Ayda 30 TL yüklediğimden dolayı 1 GB internet ve 500 SMS hediye veriyor. Yani 30 TL'ye 6 GB, 750DK, 1250 SMS, Bimcell içi sınırsız konuşma alıyorum. Türk Telekom'un çektiği her yerde çekiyor. Buna bağlı olarak şehir merkezinde fazla sıkıntı yaşamadığımı, ancak köyde (dağlık yer) pek çekmediğini belirtmek istiyorum. Gördüğüm tek eksisi Türk Telekom kampanyalarından yararlanamıyoruz.

Vodafone firmasını önermiyorum. Özellikle bir sıkıntı yaşarsan müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek sorunu çözmek çok sıkıntı. Faturasız hattım var. Vodafone'a ilk geçtiğimde kullanıcı tanımlama işlemi için aradığımda hat sahibi ile konuşmamız gerekiyor demişlerdi. O zaman hat sahibiyle konuşturmam mümkün olmadığı için yapamamıştım. 3 gün sonra aradığımda hat sahibi olmadan tanımlama işlemi yapabildim. 3 günde kuralları mı değiştirdiler anlayamadım. Geçen gün de Vodefone "Saçma Güzel" tarifesine geçmek için TL yükledim. Benim bir önceki kullandığım tarifeyi yenilemişler. 7000 üzerinden tarifemi "Saçma Güzel" tarifesiyle değiştirdim ama "Saçma Güzel" tarifesinin özelliklerini kullanamıyordum. Aradığımda müşteri hizmetleri tarafından "Kara listede olduğumuz için böyle bir sorun yaşıyorsunuz." denildi. Halbuki hat sahibi kişinin e-devletinde hiçbir ödenmemiş durumda olan borç görünmüyordu. Vodafone müşteri hizmetlerinden sorguladığımızda da hiçbir hiçbir ödenmemiş durumda olan borç gözükmüyordu. Bende "Neyse sorun çözülene kadar eski tarifemi kullanayım." dedim ama eski tarifeminde özelliklerini kullanamıyorum. Özetle başta söylediğim gibi Vodafone firmasını önermiyorum.

Eğer illa ikisinden birini alacağım, ekonomik olsun diyorsan Vodafone Freezone. Ama üstüne 10-15 TL daha ekleyebilirim dersen Turkcell. (4 senedir Bimcell kullanıyordum, son 1 senedir Vodafone kullanıyorum ve memnunum)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı