BİMCELL geçilir mi?

flix2m

Picopat
Arkadaşlar Vodafone taahhüdüm bitiyor ve en ucuz tarife 120 TL. BİMCELL'e geçmeyi düşünüyorum, sizce geçilir mi?

Köy gibi yerlerde durmuyorsan geçilir bence.

Köy gibi yerlerde durmuyorsan geçilir bence.

Anneannem kullanıyor. Mobil verisini kullanıyorum bayağı yavaş. Vodafone'dan ayrılınca sizi ararlar. Faturasız uygun tarifeler var. En kötü Türk Telekom'a geçin.
Türk Telekom ile aynı değil mi çekim kaliteleri vs? Ayrıca Telekom'da uygun fiyatlı bir tarife bulamadım. Bildiğiniz bir tarife varsa iletirseniz sevinirim.

Türk Telekom ile aynı değil mi çekim kaliteleri vs? Ayrıca Telekom'da uygun fiyatlı bir tarife bulamadım. Bildiğiniz bir tarife varsa iletirseniz sevinirim.

Hocam ben yayladayken bile kuzenim BİMCELL kullanıyor. Hiç sıkıntı vs yaşamadım ortak erişimde.

Değil bence. Annem TT kullanıyor BİMCELL ile fark var. Ama kullanılmaz demiyorum. Arada çok fiyat farkı varsa geç. Uygun tarifelere TT şubelerine gidebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…