F flix2m Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 101 26 Eylül 2022 #11 Şu anlık geçeyim o zaman BimCell'e, zaten taahhüt vesaire olmadığı için istediğim zaman farklı operatöre geçiş yapabiliyorum sanırım?
Şu anlık geçeyim o zaman BimCell'e, zaten taahhüt vesaire olmadığı için istediğim zaman farklı operatöre geçiş yapabiliyorum sanırım?
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.752 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #12 flix2m dedi: Şu anlık geçeyim o zaman BİMCELL'e, zaten taahhüt vesaire olmadığı için istediğim zaman farklı operatöre geçiş yapabiliyorum sanırım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenin. Sonra cayma bedeli vs olabilir.
flix2m dedi: Şu anlık geçeyim o zaman BİMCELL'e, zaten taahhüt vesaire olmadığı için istediğim zaman farklı operatöre geçiş yapabiliyorum sanırım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenin. Sonra cayma bedeli vs olabilir.
fakedesinger Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.246 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Fake Japanese 26 Eylül 2022 #13 Schumacher dedi: Ona bakılırsa çoğu firma TT altyapısı kullanıyor. Hızları aynı mı? Genişletmek için tıkla... Benim oturduğum bölgede hız farkı yok. Hatta PTTcell kullanan arkadaşımda var ve bir fark yok.
Schumacher dedi: Ona bakılırsa çoğu firma TT altyapısı kullanıyor. Hızları aynı mı? Genişletmek için tıkla... Benim oturduğum bölgede hız farkı yok. Hatta PTTcell kullanan arkadaşımda var ve bir fark yok.
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #14 flix2m dedi: Arkadaşlar Vodafone taahhüdüm bitiyor ve en ucuz tarife 120 TL. BİMCELL'e geçmeyi düşünüyorum, sizce geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Vodafone nasıl en ucuz tarifeyi 120 TL yapıyor ben Turkcell kullanıyorum 80-90 TL'lik tarifeler var bir de Turkcell pahalıdır. Diğer oparetörlere göre Vodafone'da şaşmış.
flix2m dedi: Arkadaşlar Vodafone taahhüdüm bitiyor ve en ucuz tarife 120 TL. BİMCELL'e geçmeyi düşünüyorum, sizce geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Vodafone nasıl en ucuz tarifeyi 120 TL yapıyor ben Turkcell kullanıyorum 80-90 TL'lik tarifeler var bir de Turkcell pahalıdır. Diğer oparetörlere göre Vodafone'da şaşmış.
K kxokdakodoka Picopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 110 18 Ekim 2022 #15 ahmet164632 dedi: Hocam ben yayladayken bile kuzenim BİMCELL kullanıyor. Hiç sıkıntı vs yaşamadım ortak erişimde. Genişletmek için tıkla... Hocam peki BİM'den alsak illa 18 yaş sınırımı olacak yoksa ailemizinmi gelmesi gerekecek.
ahmet164632 dedi: Hocam ben yayladayken bile kuzenim BİMCELL kullanıyor. Hiç sıkıntı vs yaşamadım ortak erişimde. Genişletmek için tıkla... Hocam peki BİM'den alsak illa 18 yaş sınırımı olacak yoksa ailemizinmi gelmesi gerekecek.